4/07/2014

UNOHTUNEET ASUKUVAT

Muutamat kansioiden kätköihin unohtuneet asukuvat yli viikon takaa. Onneksi ne sinne unohdinkin, nimittäin en ole viikkoon päässyt asuja kuvailemaan, saatika sitten edes ulos.  Flunssa on edelleen päällä ja tuntuu ettei meinaa lähteä millään pois. Olisin niin paljon mielummin koulussa kun istuisin yksin kotona. Eilen viimeisillä voimillani menin kuitenkin tekemään esiintymiskampauksen konserttiin ja päivän päätteeksi jäin vielä katsomaan kyseisen konsertin kyytiä odotellessa, ja voi, se oli jotain niin kaunista ♥ Rakastan elävää musiikkia.

Nyt vähän positiivisempiin aiheisiin. Mulla on iskenyt hirveä villitys "pelipaitojen" suhteen, ja huomaan kokoajan etsiväni netistä niitä missä on sellainen iso numero :D Toinen mihin oon ihastunut on tollaset "koulupaidat" kuten tuo mikä on päälläni näissä kuvissa. Etsinnöissä on myös hyvälaatuiset kevätkengät, jotkut muut kuin converset. Ehdotuksia kaipaillaan! Pidän todella monen tyylisistä, siksi valinta tuleekin olemaan erittäin hankala :D

Ei enää montaa päivää Indiedaysin bloggaajapäivään sekä gaalaan! Pakko parantua siihen mennessä, nimittäin oon oottanut kyseistä tapahtumaa niin pitkään :) Onko täällä jotain muita ketkä on tulossa noihin tapahtumiin?


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu taas, aivan ihana tuo paita! Ja hei paranemisia sinne, toivottavasti toi sun flunssa pian hellittäis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja <3 :) Toivotaan että tällä viikolla jo pääsisin eroon tästä flunssasta! :D

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus :) Toivottavasti paranet pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! <3 Toivotaan parasta! :)

   Poista
 3. Voii näin upeita asukuvia ei saa koskaan unohtaa ♥♥ :D ihana että siis julkasit nämä! Tykkää tästä asukokonaisuudesta niin paljon! Ja oon hulluna kans sellaisiin peliaitoihin! Paranemisia sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon Emilia! <3 :) Pelipaidat on niin rakkautta <3 Toivotaan että tää flunssa jo pikkuhiljaa helpottais, ainakin tällaiset mukavat kommentit piristää päivää niiiin paljon :) !

   Poista
  2. voii ihana kuulla, jos piristi <3 se olikin mun tarkoitus <3

   Poista