5/12/2014

BLOGGAAJAILTA

Hellou! Tässä muutamat kuvat meidän bloggaajaillasta :) Kuvamateriaali jäi hieman vähäiseksi kuten näkyy, mutta halusinkin tuona iltana keskittyä enemmän hetkeen sekä juttelemiseen näiden ihanien tyttösten kanssa kuin kameran kanssa heilumiseen :D Juulian kanssa oltiin suunniteltu jo aika pitkään että tällainen Jyväskyläläisten bloggaajien tapaaminen olis ihan mahtavaa järjestää ja niin me sitten tehtiin! Juulian lisäksi mun luona oli viettämässä iltaa Anni , Christa , Mikaela , Heidi , Iida ja Reetta Ilta kului syöden, jutellen ja hieman kuvaillenkin. Oli ihanaa jutella oikein kunnolla bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä sekä tutustua paremmin näihin mukaviin tyttöihin :) Toivottavasti otetaan tällainen ilta pian uusiksi! Kiitos kaikille


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! :) me oltiin kans parin turkulaisen bloggaajan kanssa brunssilla lauantaina, on niin kiva tutustua muihin bloggaajiin! :) muutan pian joensuuhun ja ois kiva löytää sieltä samanlainen "piiri". Bloggaamisessa parasta on ehdottomasti uudet ihmiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tää oli kyllä ihana ilta! <3 Oi kuulostaapa kivalta!! :) Uskon että sieltä löytyy sellainen kiva bloggaajapiiri <3 Oon niin samaa mieltä että parhain mitä blogin kautta voi saada on uudet ihanat tuttavuudet! :)

   Poista
 2. Oiii että, teillä oli varmasti aivan ihana ilta ♥♥!! Mää niin haluaisin nähä sinutkin :) juulillekki oon sanonu asiasta ♥ tuollaiset yhteis tapaamiset on niin parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihana! <3 Ja minä sinut! Toivottavasti me vielä nähdään!! :) <3 Tällaisia tapaamisia saisi olla enemmänkin eikä kaikkien edes tarvii olla samasta kaupungista :)

   Poista
 3. Hei ihana toi ryhmäkuva - ootte tyrmäävän kauniita!! <3

  VastaaPoista