5/25/2014

KALANRUOTOLETTI PANTANA

Valokuvakansioiden kätköistä löytyi tällainen lettipantatutorial, joka on kiva näin kesäksi! :) Kiharat on tehty kiharrinpuikolla ja olen hieman availlut niitä varovasti sormilla (samat kiharat kuin ylioppilaskampauspostauksessa). Alapuolella on ohjeet tuon kalanruotolettipannan tekoon.

1. Ota ohimon kohdalta sen kokoinen hiusosio, kun haluat letin olevan
2. Letitä kalanruotoletti (Pelkkään kalanruotolettiin ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ :) )
3. Jos haluat letistä isomman ja löysemmän, vedä sitä varoen auki sormenpäillä. Voit siksi aikaa halutessasi laittaa letin päähän ponnarin tai nipsin, ettei letti karkaa.
4. Tee samanlainen letti toiselle puolelle ja kiinnitä letit yhteen joko pienellä läpinäkyvällä kuminauhalla tai vaihtoehtoisesti pinneillä. Kuminauhalla saa siistimmän lopputuloksen, minulla ei valitettavasti tuolla hetkellä sattunut olemaan niitä kotona.

Ihan pian alkaa kesäloma! Laittakaahan toiveita tulemaan millaisia kampauksia haluaisitte kesän aikana nähdä :)


10 kommenttia:

 1. Voi ku kiva kampaus! Sun hiukset on kans niin ihanan pitkät. :-)

  VastaaPoista
 2. Nämä sun hiustuutorialit on kyllä ihan parhautta :)<3 Tätä täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla, ihana kampaus vaikka biitsille! Ja sun hiukset on kyllä tosi kivan väriset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Julia ihanaa kun tykkäät! <3 :) Kokeile kokeile ;) ois kyllä kiva just vaikka rannalle! :)

   Poista
 3. Ihana kampaus!❤️ Tosi kiva just kesäksi tai juhliin vois heti itsekin kokeilla tuota. :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kampus jälleen kerran! ♥ en kestä miten taitava oot! Ja toi sun tukka on aivan ihanan pitkä ja näyttää todella hyväkuntoiselta :) lisää lettikampuksia ja erilaisia nutturakamapuksiakin ois kiva nähdä :)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Emilia kauniisti sanottu! <3 Voi, kumpa mun hiukset olisikin hyvässä kunnossa, mutta hyvä että ne ainakin näyttää siltä! :D Kiitoksia ideoista, laitan ne muistiin ;)

   Poista
 5. Ollapa pitkät hiukset joilla tehdä ihania kampauksia. Kauniisti sait kalanruodon onnistumaan, sitä pitää muutama kerta harjoitella että se alkaa sujumaan :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 :) Se on kyllä totta, tuota lettiä sai harjoitella jonkin verran silloin aikoinaan :D

   Poista