5/18/2014

KUINKA TEHDÄ KAMPAUKSESTA KESTÄVÄ?

Usein on käynyt niin, kun on juuri saanut kauniin kiharapilven tehtyä, menee muutama tunti ja kiharat ovat tiessään. Syynä tähän voi olla oikeiden muotoilutuotteiden puuttuminen kampauksen alta. Noin vuoden kun olen nyt hiusalaa opiskellut, olen oppinut paljon hiustuotteista ja niiden merkityksestä kampauksissa. Yläpuolella on kuva ystäväni hiuksista, joihin tein erään juhlakampausprojektin (koulutyö). Tämä kampaus letteineen ja kiharoineen kesti oikein hyvin koko illan ja aamuyön tunteihin asti! Mutta millä tuotteilla sitten saa kampauksesta kestävän?

Kuvassa muutana esimerkki tuotteista, mitä käytin yllä olevassa kampauksessa. Tuotteet sain lainaan koululta projektia varten. Lähtötilanteena kampauksessa olivat vastapestyt, pyyhekuivat hiukset. Ensimmäisenä laitoin kaikkialle hiuksiin runsaan määrän muotovaahtoa (Simin oranssi pullo) sekä kiharasuihketta (Goldwellin vihreä aine). Sen jälkeen föönasin hiukset kuiviksi. Lähdin tekemään laineita tarkasti osio osiolta, ja jokaiseen osaan suihkutin hitusen lisää kiharasuihketta, mutta ei liikaa ettei hius kastu liian paljon. Jokaisen valmiin kiharretun osan jälkeen suihkutin mietoa "työstölakkaa" (Goldwellin iso valkoinen pullo) jossa on 3 pito. Kun hiukset olivat kiharrettu tein letin jonka tekoon käytin avuksi Four reasons hiuspuuteria. Valmiin kampauksen viimeistelin voimakkaammalla hiuslakalla (Goldwell big finish) ja lopuksi lisäsin vielä kosteussuojasuihkeen. 

P.S Käykääs osallistumassa Loréalin hiusväriarvontaan TÄÄLLÄ ! Käy valitsemassa suosikkitrendisi ja voit voittaa Glam Lights - tuotteita! Kilpailu on voimassa 30.5 asti joten vielä on hyvin aikaa osallistua :)


12 kommenttia:

 1. Toi kampaus on täydellinen! :) Oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
 2. En saa linkkiä auki:o menee tuohon kuvaasi tuo arvonta. Ja vau millainen kampaus taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho nyt kyllä tapahtui kunnon moka tuon linkin kanssa! Korjasin sen äsken joten nyt toimii! :) paljon kiitoksia sulle kun mainitsit asiasta! <3 ja ihanaa että tykkäät kampauksesta! :)

   Poista
 3. Tuo kampaus on ihan uskomattoman nätti! Oot kyllä tositosi taitava :D

  VastaaPoista
 4. Anni voisitko tehdä postauksen siitä miten laittaa lyhyet hiukset valmistujaisiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois aivan ihana idea! <3 Mutta mua harmittaa hirveästi kun en tiedä ehdinkö saada ketään malliksi tässä ennen valmistujaisia niin en pysty lupaamaan :( mutta voin tietysti antaa sulle kampausvinkkejä henkilökohtasesti! :) Laita mulle sähköpostia annnniu@hotmail.com niin jutskaillaan asiasta tarkemmin! :)

   Poista
 5. Ootko tehny tosta kampauksesta aiemmin postausta, se on ihana? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Juuri tästä kampauksesta en oo tehny vielä postausta, mutta jossain vaiheessa haluisin tehä tutorialin tuosta vesiputousletistä, kunhan keksin miten :D hih. Mutta samankaltaisia lettikampauksia löytyy tästä http://apieceofinspiration-anni.blogspot.fi/2014/05/kalanruotoletti-pantana.html ja täältä http://apieceofinspiration-anni.blogspot.fi/2014/03/kiharakampauksia.html :)

   Poista