5/06/2014

L'ORÉAL HIUSVÄRI TESTISSÄ

Tällainen kotiväri löytyi Bloggers' inspiration day tapahtumasta saadusta goodie bagista. Kun omia hiuksia en aijo tässä pitkiin aikoihin värjäillä, päätettiin laittaa Juulialle vähän raitoja kirkastukseksi ;) Tässä raidoitussetissä oli vähän niinkuin ideana käyttää tuollaista jännää harjasta, mutta koska tuon harjan avulla tuskin olisi mitenkään saanut raitoja myös alempiin hiuksiin, joihin haluttiin myös hieman lisää vaaleutta (ilman että ne tarttuvat muihin osioihin) päätettiin suosiolla jättää harjaustekniikka pois. Homma hoituikin sitten tutulla ja turvallisella foliotekniikalla, käy se näinkin!

Ennen/jälkeen

Lopputulos oli kyllä mukavasti vaalentunut, joten ihan tehokas aine näytti olevan kyseessä! Massaa olisi saanut olla ehkä vähän enemmän niin oltaisiin saatu hitusen enemmän raitaakin, mutta ihan ymmärrettävää jos väri on tarkoitettu vain päälimmäisiin hiuksiin. Juulia oli tyytyväinen uuteen väriin ja sehän tässä on se tärkein juttu!

Lisätietoa L'oréalin uutuushiusväreistä löytyy TÄÄLTÄ ! Käykäähän kurkkaamassa ;)


4 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää ♥

  VastaaPoista
 2. Auts, näyttääpäs laikukkaalle tuo lopputulos.
  Aika epätasaisesti vaalentuneet pituudet. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tekstissä mainitsinkin, vaalennusainetta oli vähän. Siksi raitoja ei saatu kaikkialle, ja nuo tummat kohdat on juuri niitä osia joita ei vaalennettu ollenkaan vaan keskityttiin päälimmäisiin osiin. Ja ystäväni tiesi tämän jo ennen värjäystä :)

   Poista