6/22/2014

IHANA MALLORCA

Nyt on palattu kotiin levänneenä sekä ruskettuneena ihanalta viikon kestäneeltä Mallorcan lomamatkalta. Loma sujui juurikin suunnitelmien mukaan, ja pääsin viimeinkin kunnolla rentoutumaan rannalla loikoillen. kuvia tuli otettua todella paljon, joten postailen niitä tässä pitkin kesää muiden "tavallisten" postausten välillä :)

Lomailimme perheeni kanssa Palma Novassa, missä meillä oli erittäin viihtyisä hotelli aivan rannan vieressä. Tätä lomaa voisikin kutsua kunnon rantalomaksi, koska suurin osa ajasta vietettiin siellä :D Merivesi oli vielä hiukan viileää tähän aikaan vuodesta, mutta hyvin pystyi kuitenkin uimaan ja virkistymään mukavasti! Yhtenä päivä käytiin shoppailemassa Palma de Mallorcan kaupungissa, mutta kerron shoppailusta sitten erillisessä postauksessa.

Olen matkustanut elämäni aikana jokseenkin vähän, joten en osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen vanhemmilleni kun he mahdollistivat minulle näin ihanan lomakokemuksen Kiitos heille tuhannesti. Aloin melkein itkeä ilosta Mallorcan lentokentällä kun näin palmuja ja aurinko lämmitti ihanasti! :D Matkustaminen on aina hyvä sijoitus, se antaa niin paljon. Espanjassa en ole ennen käynytkään, joten oli myös hauskaa hiukan testailla vieläko lukion espanjan tunneilta on jäänyt jotain sanavarastoa päähän!


Olin jo ennen lomalle lähtöä päättänyt että rentoudun oikein kunnolla, ja yksi tavoite oli myös hieman irtaantua sosiaalisesta mediasta. Hotellimme wifi verkko oli maksullinen, joten jätimme sen kokonaan hankkimatta. Välillä kuitenkin joissan ravintoloissa saimme wifin käyttöön ja vaihdoimme kuulumisia ystävien kanssa ja lisäilimme muutamia kuvia instagramiin. Teki hyvää elää viikko vähän ulkona sosiaalisesta mediasta, ja jotenkin tuo aika sai ajattelemaan ettei aina tarvitse vapaa-ajallakaan olla online, vaan keskittyä hetkeen :)


20 kommenttia:

 1. Ihania nää kuvat! Näistä välittyy just semmonen kiva, rento tunnelma, teil oli varmasti huippu reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenny! <3 Oli kyllä aivan ihana reissu :)

   Poista
 2. Vau miten kaunis oot ja miten ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Teijän loma on varmasti ollut niin ihana! <3
  Näistä kuvista sai kivasti energiaa oman loman odotteluun. <3

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli! <3 Oii sulla on kaikki ihana edessä vielä <3 Sitten se odotus palkitaan ;)

   Poista
 4. Oii ihanaa ku oot täällä taas :D odotinkin että millon pääsen ihailemaan sun lomakuvia :)♡ huippua, että teillä oli onnistunut matka ja kaikki sujui hyvin :) niin ihanalta kyllä näyttää! ♡ ja varmasti on tehnyt hyvää irtaantua miltei kokonaan sosiaalisesta mediasta, itselläkään ei tekisi välillä pahitteeksi :D innolla odotan lisää matkapostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihanaa kuulla! :D <3 Oli kyllä aivan ihanaa ja kiva että pystyi olemaan hieman vähemmän puhelimen äärellä ja tietokoneisiin en koskenutkaan! haha :D Matkapostauksia tulossa kesän aikana lisää :) <3

   Poista
 5. Oi miten ihania kuvia! Oon käynyt kerran Mallorcalla ja se on aivan ihana paikka, niin kun yleensäkin kaikki Espanjan paikat mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! <3 Niin oli! :) Oi että <3 Missä päin Mallorcaa kävit? :)

   Poista
 6. Oiii ihanaa että reissu oli onnistunut! :)<3 vitsit, että ois mahtavaa päästä ulkomaille! Reissupostauksia todellakin odotellessa! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii se kyl oli :) <3 Toivotaan että pääset! <3 Reissupostauksia tulossa kesän aikana ;)

   Poista
 7. Nää kuvat on niin ihania, tulee ihan sellainen olo etten jaksais odottaa enää hetkeäkään omaa reissuani Mallorcalle! :D Ja siis toi vesimelonijätski, mulle on nyt muodostunut kyllä jokin pakkomielle siihen :D Toivottavasti meidän kohteessa myydään noita samoja, koska ihan pakko päästä maistamaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettää ootan niin että meet sinne ja sit saan nähä kuvia siitä teidän mestasta!! <3 :) Kyllä luulisin että meloonijätskii löytyy vähän kaikkialta ;) mutta jos ei niin matkusta palma novaan! hehee :D Toi oli muuten hyvää mutten tykänny tosta vihreestä osasta xD

   Poista
 8. voi että niin ihania kuvia !<3 oli varmasti upee reissu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Oli kyllä ihanaa! :)

   Poista