6/24/2014

OUTFIT 030614

Tällä kertaa julkaisemattomia asukuvia kesäkuun alkupuolelta. Mulla oli tarkoitus kuvata tänään jokin kiva kampaustuturiaali, mutta eilen illalla sairastuin järkyttävän korkeaan kuumeeseen, joten se homma jäi siihen :( Tänään on jo ollut vähän parempi olo, mutta oon käyttänyt ajan vain lepäämiseen että olisin nopeammin taas hyvässä kunnossa!

Nykyään lähes jokaisissa asukuvissa esiintyy mun monia vuosia vanha lempilaukku. En vain päästä irti siitä >:D Kaiken lisäksi tuo laukku on kaikista laukuistani kätevin. Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen ja kulkee kevyesti mukana. Onhan se jo aika kulunut ja nuhjuinen mutta rakas silti Onko teillä jotain lempiasustetta mistä ette suostu luopumaan? Oli se sitten kuinka nuhjuinen tahansa :D

Päivän kampauksena oli kesäinen leijonanharjakampaus, johon ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ :) Oon ihastunut jälleen uudestaan noihin bandana huiveihin ja omistankin noita kolme eri väristä. Muistan kun ala-asteella melkein kaikilla luokkani tytöillä oli tuollaiset, mutta niitä pidettiin päässä sillein vielä enemmän "huivimaisesti" :D Sattuuko joku muu muistamaan tällaista muoti-ilmiötä monien vuosien takaa?


12 kommenttia:

 1. Kyllä sattuu muistamaan!! Kouluun ei ollut mitään asiaa ilman tollasta huivia hahah :DD mut ihana asu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa jee se oli kyl ihan parasta se huiviaika!! xD Kiitoksia paljon <3 :)

   Poista
  2. Mä kannan mukanani yhä edelleen vuosikymmeniä vanhaa Marimekon haalistunutta punaista olkalaukkua! Ei pari reikää tai kulumaa mitää haittaa..:D Ihania kuvia :)

   Poista
  3. Kiitos Eevi! <3 Vooi ihanaa! Kulumat ja reiät ei kyllä haittaa yhtään kun kyseessä on rakas laukku <3 :)

   Poista
 2. Oi kyllä muistan ton huivitrendin :D tosi kivasti oot saanu yhdistettyä sen myös nykypäivään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, se oli kyllä hauskaa se huiviaika!! :D Nykyään vähän eri tavalla ;)

   Poista
 3. Ihana asu!! Just tuollanen tyyli niin pukee sua!<3 :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kultaseni!! <3 :D Oon nyt jo melkeen terve! jeejee :)

   Poista
 5. Ihana asu ja voii muistan kyllä kun itekin pidin tota huivia silleen "huovimaisesti" pienempänä ja mulla löyty noita tyyliin 10 eri väristä kappaletta ja löytyy vieläkin! :D ❤️ Mistä toi harmaa neuletakki on? :-) ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! <3 :) Hehee mullakin oli niitä kaikenlaisia kirjavia ja ties mitä! :D se oli niin parasta! Neuletakki on JC:stä :)

   Poista