7/29/2014

BIKEToppi New yorker / Shortsit Vero moda / Kengät Coolway / Reppu Accessorize

Vaaleanpunainen mummopyörä. Kesän paras kulkuväline. Jyväskylässä melkein kaikki on pyörämatkan päässä. Keskusta, luontopolut, kaverit ja uimarannat. Rakastan pyöräilyä, vaikka huonon sään aikaan tunnen aikamoista inhoa sitä hommaa kohtaan, haha.

Shortsikelit senkun jatkuu. Toisaalta odotan jo innolla että pääsen käyttämään uusia kivoja farkkuja. Mutta nyt pitää nauttia tästä! Kerrankin kun tällainen tropiikki on Suomeen saapunut ;)


12 kommenttia:

 1. Vauu miten upeita kuvia ! ♥ Ihastuin tuohon sun toppiin! Ja tuo pyörä, tuolla kelpaakin polkea ees taas ;D täällä toinen joka rakastaa pyöräilemistä, paitsi jos tuulee liikaa :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! <3 Haha joo tiedän tunteen joskus kun tuulee oikeen kovaa niin tuntuu et toi pyörä ei liiku ees eteenpäin! :D:D

   Poista
 2. Nyt oon vähän kade sun pinkistä pyörästä, se on täydellinen! <3 Ei tuossa sun asussa myöskään ole valittamista, sekin on tyylikäs :)

  VastaaPoista
 3. Ooi kui söpö pyörä <3

  VastaaPoista
 4. Nyt toivoisin että omassa pyörässä ois noi isot renkaat, pitäs lähtee pian 10 km matkalle hiekkatietä jopolla, jäiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isojen renkaitten ansiosta tolla pääsee kyllä aika kovaa vaikka onkin ylämäessä vähän raskas polkea :D Oho! Hyvää matkaa! :)

   Poista