7/05/2014

LAINEET MUOTOILURAUDALLA

Eilen mun sisko Elli tuli meille kyläilemään ja päätin tehdä hänelle nätin lainekampauksen. Olin ihastunut tuohon pantaan kun viimeksi kävin hänen luonaan ja päätin että haluan sen osaksi tätä kampausta ;) Olen joskus aikaisemmin tehnyt postauksen saman tyylisistä kiharoista, mutta tässä hieman laajempi tutorial siitä tällä kertaa.

1. Jaa hiukset klipsien avulla sopivan paksuiksi osioiksi. Osioiden kannattaa olla sopivan ohuita, että hiukset kihartuvat helpommin. Itse tykkään jakaa kaikki osiot valmiiksi ennen kiharrusta, siten työ käy nopeammin :)
2. Suihkuta muotoilusuihketta kiharrettavaan osioon ennen kihartamista
3 - 4. Taivuta hiusosiota niin, että rauta on viistosti itseäsi päin, niin ettet nää muotoiluraudan "levyjä". Vedä rautaa tässä asennossa alaspäin niin pitkään riippuen minkä kokoisia laineita haluat (kuvissa noin 5cm tai enemmän). Sen jälkeen taita rauta vastakkaiseen suuntaan ja toista sama. Ajatuksena on se, että hiuksia taitellaan vuorotellen erisuuntiin, niin että niistä muodostuu laine (TÄSSÄ postauksessa hieman selkeyttävä liikkuva kuva) Suihkuta lakkaa jokaisen kihartamasi osion jälkeen.
5. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, lisää lopuksi vielä lakkaa kaikkialle hiuksia nostellen.

Lainekampausta on super helppo koristella tilanteen mukaan, joten se sopii niin kesän juhliin kuin festareillekin!

Ensimmäistä kertaa mulla oli käytössä KC:n  hajusteettomat No nothing muotoilutuotteet ja työskentely oli kyllä mukavan raikasta! :D Lisää näistä tuotteista kerron myöhemmin.

No nothing muotoilutuotteet saatu blogiyhteistyön kautta


10 kommenttia:

 1. Millä ohjelmalla oot tehnyt ton bannerin?
  ja aivan upea kampaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt sen PhotoScapella ja fontin ladannut erikseen :) Kiitoksia paljon!! <3

   Poista
 2. Tosi kiva ja hyödyllinen ohje, pitääpä itse asiassa kokeilla tehdä laineita tässä joku päivä! :)

  VastaaPoista
 3. Voitko tehdä videon miten teit nuo?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäkkö löysin tän kommentin vasta nyt roskapostikansiosta (?!), blogger teki tämmösen kivan tempun sitten :( Vastaan kuitenkin jos nyt joskus satut tämän huomaamaan täällä! :D Ois kyllä tosi kivaa tehä joskus videoo tänne mutta oon vaan noitten videoimis/editoimishommissa niin untuvikko etten ehkä osais... :D Mutta jos joskus siihen rohkaistun ja oikeen innostun niin nämä voisin kyllä videolle tehdä :)

   Poista
 4. Mä tuun taas kertomaan että tykkään näistä tutoriaaleista :D! :) Niin ja ootko sä ihan ammatiltas kampaaja :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukavaa kuulla että tykkäät näistä! <3 :) Opiskelen parturi-kampaajaksi ja valmistun ensi keväänä :)

   Poista