7/13/2014

NO NOTHING

Sain KC professionalilta testiin muutamia No nothing-sarjan tuotteita ja olen niitä tässä jonkin aikaa testaillut ja tänään kerron niistä teille. Olen opiskelun aikana tutustunut moniin eri hiustuotemerkkeihin, mutta erityisesti mua alkoi kiinnostamaan No nothing - sarja sen hajusteettomuuden vuoksi.

"Tuotesarja joka ei ärsytä ketään"

Hiusalalla opiskelun aikana olen huomannut herkistyväni voimakkaille hajusteille, ja tuotteista riippuen saanut erilaisia oireita, muun muassa lievää pahoinvointia, päänsärkyä ja hengenahdistusta. Siksi olenkin koittanut vähentää voimakkaasti hajustettujen kauneustuotteiden käyttöä. Ja eipä ole pahemmin noita oireita ilmaantunut näitä tuotteita käyttäessä! No nothing tuotteet eivät sisällä ollenkaan hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Ei siis mitään ärsyttäviä aineita, vain niitä aineita joita hiukset tarvitsevat.


Kosteuttavan shampoon, hoitoaineen ja kosteussuihkeen lisäksi sain testiin hiuslakan, muotovaahdon ja multisprayn. Näitä muotoilutuotteita tulee näkymään lisää kampaustutorialejen yhteydessä :) Näillä kolmella tuotteella pärjää jo aika hyvin kampauksia tehdessä. Ehdoton lemppari on tuo keltaisella etiketillä varustettu multispray, joka nimensä mukaisesti sopii hyvin eri tarkoituksiin, kuten föönauksen alle, suoristukseen tai kihartamiseen. Sisältää UV-, lämpö-, ja kosteussuojan! Hiuslakassa on hyvä pito ja muotovaahto sopii loistavasti föönauksen alle tukea antamaan.Minun hiukset (ja nenä :D) ainakin tykkää! Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Kc professional No nothing tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta

12 kommenttia:

 1. paljonko tuollaset maksaa, esimerkiksi just toi multispray? se kuulostaa kokeilun arvoselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esitteen mukaan noiden muotoilutuotteiden hinta on 11,90e / kpl :) Ite oon tykänny paljon tuosta multispraystä! Suosittelen :)

   Poista
 2. Ite en oo noista viel "innostunut" mut ihan pos. palautetta kyl kuullut. Ootkos koittanut Sim:n DS sarjaa? Olis suomalainen :)

  Toiv. et allergisoidu pahemmin jotta pystyt jatkamaan ihanan ammatin parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin tuotteita oon kokeillut Similtä, mutten vielä kunnolla tutustunut :) Kc on myös Suomalainen :) Jep toivotaan ettei tää herkistyminen mee enää pahemmaks! On tuo hiusala kuitenkin niin kiehtova <3 :)

   Poista
 3. Toi Multispray kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoselta! Eikä oo ees pahan hintanen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä tuote! :) Ja jep ei oo hintakaan paha ;)

   Poista
 4. Nää vaikuttaa kyllä niin hyviltä tuotteilta! Säästä vähän mullekin niin testaan kun tuun ens kerralla teille kylään ;) hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyllä on! Joo tervetuloa testailee ;) eiköhän näitä riitä siiheks kun seuraavan kerran tuut kyläilee! :D

   Poista
 5. Huippu pelastavat tuotteet tääläkin :). Itse myyn noita myös niille perheen pienimmille käyttöön . Monesti ei ymmärretä jotta ei ne lapset tarvi niitä tuoksuja yms.joka paikkaan :). Äidit mielellään kun laittaa huuhteluaineita ja rasvoja ja ja ja :D vähemmän on enemmän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmän on todellakin enemmän ;) Niin totta nää sopii varmaan hyvin myös lapsille kun ei ole hajusteita ja muita turhia aineita! :)

   Poista
 6. Ainoa mikä näissä arveluttaa, on Sodium laureth sulfate mut siis ostin tän sarjan Volume shampoon ja hoitoaineen ja ekan pesun jälkeen tuntuu tosi hyvältä! Mutta katotaan ärsyttääkö noi sulfaatit jatkossa, itse kun sain vihdoin päänahan kuntoon pitkän ajan päästä! Sain kuriin Davinessin hilseshampoolla ja sitten olen pessyt TBS:n sulffaattomilla ja päänahka on kiittänyt, hilseily ja kutina pysynyt poissa. Mutta halusin hieman pesevämmän, joten nyt No nothing-sarja testailussa!:) Toivotaan parasta, ei ainakaan ole kutissut vielä eikä hilseillyt mut tosiaan vasta pesin. T.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tuo shampoo tulee toimimaan hyvin! :) Itse en ollut vielä kuullutkaan paljon noiden sulfaattejen tuollaisista vaikutuksista, mutta hyvä tietää! Kiitos kun kerroit :)

   Poista