8/24/2014

SUNKISSED HAIR

Sainpa kesällä lahjaksi Lorealilta tällaisen vaalennusgeelin ja koska omia hiuksia en värjäile, koekaniiniksi pääsi siskoni Elli. Loreal Sunkiss jelly on siis geelimäinen hiuksiin jätettävä vaalennusaine, jolla voi vaalentaa hiuksia kauttaaltaan tai raidoittamalla. Jos haluaa intensiivisemmän tuloksen, voi vaikutusta tehostaa föönaamalla tai auringonvalolla. Tämä tuote on tarkoitettu värjäämättömiin hiuksiin. Värjättyihin hiuksiin tämä tuskin tekee yhtään mitään. Ellille laitettiin pariin otteeseen raitoja.

Ja näin se sitten toimi

1. Jaoin hiukset kahteen osaan, koska haluttiin raitoja vähän muuallekin kuin päälimmäiseen osioon
2. Levitin geeliä sormin erikokoisiin hiusosioihin (ihanan helppoa!!)
3. Kuivattelin föönillä alemman kerroksen raidat kuiviksi
4. Sen jälkeen toistin saman käsittelyn ylempiin kerroksiin


Ennen / jälkeen

Lopputulos ensimmäisen raidoituksen jälkeen. Laitettiin myöhemmin vielä hieman lisää raitoja päälimmäisiin osioihin. Ihan kivannäköinen, ei liian radikaali lopputulos :) Vaalennusgeeli vaikuttaa hyvältä ja helpolta tuotteelta kun haluaa tuollaisia "aurinkoraitoja", mutta yksi asia joka jäi arveluttamaan oli se onko kuinka turvallista hiukselle jättää tuo aine muhimaan hiuksiin pitkäksi aikaa? Tuotetta ei tarvitse pakkauksen ohjeiden mukaan huuhdella pois. Ellin hiuksille ei ainakaan mitään pahaa tapahtunut, mutta olisi silti mielenkiintoista tietää :) Mahtaako teillä olla kokemuksia tästä vaalennusgeelistä?

5 kommenttia:

 1. Tiiätkö ollenkaan kauan ton värin pitäis pysyä hiuksissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkauksen kyljestä löytyi tällainen hauska lause "Kuinka kauan tulos säilyy? Tämä kesäinen vaikutus on kestävä - aivan kuten tosirakkaus" :D Ja kun hiusta vaalentaa niin vaalennus on kestävä :)

   Poista
 2. Ei näy melkein mitään eroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluttiin vain pieni muutos niin isoa eroa ei kuulukaan näkyä :) ton jälkeen kuvan jälkeen vaalennettiin hiukan lisää kuten mainitsinkin

   Poista
 3. Jätetäänkö nyt suosiolla tuo "melkein" sana pois. Jokainen varmasti näkee ihan selvästi, ettei ennen ja jälkeen kuvissa ole yksinkertaisesti mitään eroa.

  VastaaPoista