9/08/2014

BLOGI 2 VUOTTA


Nyt siitä on tasan kaksi vuotta kun pistin tämän blogin pystyyn. Olin kirjoitellut ennen tätä blogia noin puoli vuotta toista blogiani (Anni's), mutta se blogi ei tuntunut enää omalta ja hyvältä paikalta kirjoittaa. Sattuuko joku kenties muistamaan tätä entistä blogia? :D Päätin sitten aloittaa puhtaalta pöydältä ja mietin sitä ennen kunnolla mistä haluan kirjoittaa, mitä jättää pois ja mihin vedän blogin ja yksityiselämän rajan. Kunnon mietintöjen jälkeen syntyi A piece of inspiration. Parin vuoden aikana blogin aiheet ovat vaihdelleet muodista sisustukseen, hiuksista tuunausjuttuihin ja välillä on tullut höpöteltyä syvällisempiäkin asioita. Mutta näinhän se on, että aiheet muuttuu bloggaajan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Saa nähdä mitä kaikkea täällä tulevaisuudessa tuleekaan olemaan!

Blogihistoriani ensimmäinen kampaustutorial  "ponytail"

Pari vuotta sitten en ois ikinä uskonut mitä kaikkea jännää tämä bloggaaminen tuo tullessaan. Olen saanut tähän mennessä kokea niin paljon ja olen kiitollinen siitä. Löytänyt juttuja, mistä tykkään kirjoittaa, oppinut uutta valokuvaamisesta, päässyt osaksi Indiedays inspiration yhteisöä ja sitä kauttaa huikeisiin tapahtumiin ja blogigaaloihin sekä tehnyt kivoja blogiyhtestöitä. Blogin avulla myös huomasin suuren kiinnostukseni hiuksia kohtaan ja sitä kautta päädyinkin opiskelemaan hiusalaa.


Kaikkein paras kuitenkin, mitä olen blogin kautta saanut on uudet ystävät. On mahtavaa että tällaisenkin harrastuksen kautta voi löytää vierelleen ihania ihmisiä. Joistakin heistä on tullut todella läheisiä ja viestitelläänkin päivittäin :) Ja Juulian kanssa nykyään pystymme näkemäänkin vaikka joka päivä Bloggaajakavereiden kanssa on helppoa jakaa bloggaamisen ilot ja surut, sekä saada teknistä apua kun jokin ei pelitä tai apua tekstin kanssa :D

Vanhoja postauksia selaillessa on hauskaa huomata miten erilaisia tyylejä ja asukokonaisuuksia on tullut kokeiltua ja miten paljon tyyli on muuttunut parin vuoden aikana. Bloggaamisen kautta on myös oppinut näkemään eritavalla oman pukeutumisensa, vähän niinkuin "uudessa valossa" ja huomaa mitkä asut sopi itselle ja mitä ei välttämättä enää tule puettua uudestaan... :D

Välillä on ollut tietty niitä surkeitakin hetkiä ja olen miettinyt koko blogin tuhoamista. Onneksi niin ei kuitenkaan ole tullut tehtyä, kyllä se into sieltä aina jossain vaiheessa palaa takaisin :) Kun on huono hetki, silloin täytyy ottaa rennommin. Ei se blogi sieltä onneksi mihinkään katoa.

Haluan myös sanoa ison kiitoksen teille lukijoille! On mahtavaa olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa ja keskustella mielenkiintoisista aiheista. Oon saanut myös paljon aivan ihania kommentteja jotka on pistänyt mut hymyilemään ihan hölmönä yksikseni tietokoneen ääressä :D   Kiitos kun ootte täällä!


14 kommenttia:

 1. Onnea blogille, toivottavasti jatkat bloggailua vielä pitkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Toivotaan että innostus tähän hommaan säilyy pitkään ;)

   Poista
 2. Sun blogi on kyllä yks parhaimmista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihanaa kuulla!! <3 kiitos ! :)

   Poista
 3. Oot kyllä paras bloggaaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon melkein sanaton! Ää ihana :D <3 kiitos tuhannesti!! <3

   Poista
 4. Näin sut ja Juulian tällä?/viime? viikolla keskustassa! Hämmennyin vaan kun olitte niin 'tutun' näkösiä ennen kuin osasin yhdistää blogeihin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me oltiin maanantaina ! :D Tuu ens kerralla moikkaa kun törmätään! :)

   Poista
 5. Paljon onneee! Ihanaa että oot jaksanu piristää minun ja monen monen muun iltoja jo kahden vuoden ajan :) On niin kiva lukee sun hiuspostauksia, niistä saa hyvä ideoita ja mikä parasta, niitä on helppo ja nopee tehdä. Toivottavasti jaksat kirjotella vielä pitkään! Kivaa syksyä sulle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! :) <3 Aivan ihanaa kuulla että oot tykänny ! :) kivaa syksyä sullekin! <3

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on kyllä yks parhaista ja innolla aina ootan millon teet uutta postausta! ♥ Onnee ja toivottavasti bloggailet vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihanaa kuulla kiitos Jenny! <3 :)

   Poista
 8. Niin kaunis sinä ja aivan ihana blogi !

  VastaaPoista