9/19/2014

MISS GLOSSY 2014Olen mukana Indiedaysin ja L'orèal Parisin Miss Glossy 2014-kampanjassa ja pääsen kertomaan nyt teille aivan huikeasta kilpailusta! L'oréal etsii Casting creme gloss - brändille uusia kasvoja talven kampanjaan. Oletko se mahdollisesti sinä? Käy osallistumassa kilpailuun http://www.missglossy.fi/Kilpailun kaksi voittajaa pääsee viikonlopuksi Tukholmaan L'oréal Paris - hiusstailaajien käsittelyyn sekä muotikuvaajan kuvattavaksi! Hakemukset kilpailuun pitää jättää viimeistään 28.9.2014.
Sain myös testattavaksi Casting créme gloss hiusvärin, ja koska kasvattelen omaa väriäni takaisin päätin värjätä Juulian hiukset. Casting créme gloss on ammoniakiton kevytväri joka antaa hiusvärille kiiltoa ja kauniita vivahteita. Kevytväri vaalentaa värjäämätöntä hiusta 1,5-2 astetta.

Tämä värisarja on mulle ennestään tuttu silloin kun tuli värjäiltyä hiuksia tummaksi enkä kestoväriä halunnut käyttää, valitsin aina Casting créme glossin :) luottovärejä siis!

Mutta nyt kaikki osallistumaan kilpailuun ! Onnea matkaan!

Yhteistyössä Indiedays & L'oréal Paris


5 kommenttia:

 1. Näin sut eilen keskustassa JC:ssä!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tuli tosiaan käytyä eilen :D Oisit tullu moikkaa! :D

   Poista
 2. Haha no en viittiny ku oltii muutenji lähös ja se ois ollu kauheen noloo :-/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ois yhtään noloo! :) Musta ois aivan ihanaa jos lukijat tulis moikkaileen tuolla jossain <3 :) Toivottavasti törmäämme vielä! :D

   Poista