9/30/2014

NUTTURAVINKKEJÄ


RENTO SIVUNUTTURA

Tarvitset: Ponnarin, pinnejä ja hiuslakkaa

Tee sivulle ponnari, jonka läpi et vedä kuitenkaan kaikkia hiuksia, niin että ponnarista muodostuu löysähkö "lenkki". Vedä sitten varovaisesti lenkistä irti muutamia hiussuortuvia ja kiinnitä niitä pinneillä lenkin ympärille satunnaisesti. Viimeistele tarvittaessa hiuslakalla.

PEHMOINEN KREPPINUTTURA

Tarvitset: Kreppiraudan, lämpösuojan , kaksi ponnaria, pinnejä, nutturavalkin ja hiuslakkaa

Kreppaa hiukset kauttaaltaan (itse käytin kreppaamiseen volumasteria josta tulee vähän pienempää kreppikiharaa). Kokoa krepatut hiukset korkealle ponnarille. Kiinnitä valkki. Asettele hiukset valkin ympärille ja kiinnitä ponnarilla. Piilota yli jääneet hiukset valkin sisään pinnien avulla. Viimeistele halutessasi solmimalla huivi nutturan ympärille.

KORISTELE DONITSILLA

Perus sotkunutturaan saa hauskemman ja runsaamman ilmeen hiusdonitsin avulla. Itse oon aivan rakastunut donitseihin! Tämän ihanan donitsin voitin Millan järjestämässä arvonnassa


16 kommenttia:

 1. rakastan niin näitä sun kampaus vinkkejä ! Tää blogi on vaan niin hyvä:-)

  VastaaPoista
 2. ihana vinkki taas kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi hyvä postaus! !

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi kun kivoja vinkkejä taas! ♥ täytyy testailla joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny <3 Eikun testailee siis! :)

   Poista
 5. ooo jälleeen kivoja nutturoita, olen itse viimeaikoina alkanut kokeilemaan uusia kampauksia hiuksiini niin tässä taas oli lisää uusia ideoita ;>

  http://luotansydamenaaneen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3 Noniin eikun sitten vaan erilaisia nutturoita kokeilemaan! :)

   Poista
 6. On mukava kun jaat näitä erilaisia kampausvinkkejä blogissa. :) Luin äskön alemman aikaisempasi postauksesi, harmi juttu. :/ Itsellänikin on monia rajoitteita alan valinnassa mm. astman ja ruoka-aineallergioiden ym. ongelmien takia, eikö mielenkiintoista alaa ole vielä löytynyt oikein.. :/ Olen jaksanut ja jaksan edelleen uskon itsekin siihen, että kaikella on aikansa. :)
  Mutta mukava kuulla, että blogi kuitenkin säilyy ja hiusjuttuja on luvasa. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla että tykkäät! :) Voihan harmi :/ Toivon että löydät vielä jonkun oikein kivan ja mielenkiintoisen ammatin! <3 Kaikki kyllä järjestyy ajan kanssa! :)
   Jep blogi ja hiusjutut eivät ole katoamassa onneksi ;)

   Poista
 7. Upea postausidea ja todella hyviä vinkkejä:3 Olisi ihana muuten nähdä tuo viimeinen nuttura ihan vaiheittain. Oon välillä niin idiootti etten ymmärrä:') Ja muuten hauska idea toi huivin sitominen muhkean nutturan ympärille, en oo ikinä nähnyt vastaavanlaista! Itse tykkään tehdä kyseisen muhkean nutturan - en tosin käytä donitsia kun siitä tulee kuohkeamman näköinen ilman sitä - ja voisin kyllä kokeilla mikäli huivi vaan pysyy siinä kun sitä donitsia ei tosiaan siinä alla ole.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata <3 Vikan nutturan oon kiepsauttanut silleen huolettomasti niin kuin tekisin ponnaria mutta jätän sen vähän niinkuin kesken ja sitten "venytän" eri suuntiin :D haha tää selitys ei ollu ehkä mikään kaikista selkein mutta tästä vanhemmasta postauksesta löytyy ohje eräänlaiseen sotkunutturaan :) http://apieceofinspiration-anni.blogspot.fi/2013/03/sotkunuttura.html . Kokeiles ihmeessä huivijuttua! :) Luulisin että toimii myös hyvin erilaisissa nutturoissa kun tossa kuvassa :)

   Poista
 8. ihania vinkkejä :-) mulla on hiukset ''pikkumyy'' nutturalla noin viis päivää viikossa, joten kiitos kivojen vinkkien, voin kokeilla vaihtelun vuoksi jotain muitakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 :) Eikun vaan kokeileen siis ;)

   Poista