9/15/2014

SUNDAY'S

Paita Bikbok / housut, reppu & t-paita H&M / kengät Vans

Erään sunnuntain överirento asu. Arkipäivät kuluu lähes aina pelkästään farkuissa tai muissa tiukoissa housuissa, joten viikonloppuisin on ihanaa silloin tällöin hengailla ihan lötköissä vaatteissa :D

Toivon että saisin arkeen enemmän muutenkin rentoa meininkiä. Tällä hetkellä on menossa niin hirmuinen kiire että välillä sitä elää melkein minuuttiaikataululla. Koulun jälkeen on todella vähän aikaa toteuttaa kaikkea mitä haluaisi. Ihan kohta vaihtuu onneksi jakso koulussa ja toivon sen tuovan hieman helpotusta! Voisin muutenkin ottaa vähän rennommin ja olla suorittamatta asioita liikaa... Se on vaan jotenkin yllättävän vaikeaa, ainakin mun kohdalla :D Muilla samoja fiiliksiä?


8 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä tosta, että viikonloppuna kuulu hengailla lötkövaatteissa! :-D Ja mulla olisi yksi kysymys sulle, mitä tai minkä merkkistä shampoota ja hoitoainetta suositteleisit värjätyille hiuksille? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin! ;) Ite oon tykännyt KC No nothingin tuotteista niiden hajusteettomuuden takia ja siitä sarjasta löytyy shampoo ja hoitoaine myös värjätyille hiuksille :) Ehdoton hoitoainelemppari on kuitenkin tämä > http://www.cutrin.fi/tuotteet/hair-care/ism/careism-conditioner Cutrinin hoitoaine, joka sopii hyvin värjättyihin hiuksiin! Jos hoitoaine on noin hyvä niin voisin arvella shampoon olevan myös! :)

   Poista
 2. Mun on pakko kysästä sulta: Ootko ostanu sun longboardin mistä? Kun ittellä alkaa olla mahis päästä rullaileen mutta ei oo mitään hajua mistä kannattas ostaa :D

  VastaaPoista
 3. Ostettiin toinen muistaakseni Stadiumista joskus ja toinen löyty kirpparilta ihan muutama viikko sitten ja Arska kunnosti sen käyttökelpoiseksi! :) Oii rullailu on kyllä parasta! <3 Toivottavasti hyvä lauta löytyy! :)

  VastaaPoista