9/18/2014

VIIME VIIKOT

1. Ellin kanssa rullailemassa. Mua harmittaa niin ettei viimeaikoina ole ollut tälle ihanalle harrastukselle tarpeeksi aikaa!! Pakko ottaa nyt viimestään viikonloppuna hetki ja lähteä oikein kunnon "lenkille", heh.
2. Syksyn vikoja kukkakuvia, kai?
3. Pääsin viimeviikolla Kampaamo Lumon ja Coffean järjestämään kahvi-iltaan ja huhhuh että opin kyllä paljon kahveista! Nyt tiedän ainakin kuinka täydellinen kuppi kahvia syntyy ;) kiitos tästä ihanasta illasta Coffea ja Lumo sekä paikalla olleet! :)
4. Viimeaikoina Jyväskylän on vallannut aamuisin valtava määrä sumua ja musta se on jotenkin maagisella tavalla aika nätin näköstä kun puolet kaupungista vaan katoaa tollaisen pilven sekaan :D

1. Viime lauantaina hississä. Minä, Sonja ja meidän karvaiset naamat.
2. Oon liian laiska keittämään aamukahvia joten ostin purkillisen pikakahvia ja tää on ehdottomasti parasta!! Ei maistu ainakaan mun mielestä sellaiselle omituisen "keinotekoiselle" :) Suosittelen.
3. Rennoissa vaatteissa. Tänään uskaltauduin laittamaan nuo kollarit kouluunkin ja olen hyvin tyytyväinen siihen päätökseen
4. Tässä maisemassa on jotain rauhallisen kaunista ♥

1. Yhden poikkeuksellisen lämpimän päivän asu, josta lisää kuvia tulossa!
2. Näin matkalla kukkia. "Jeee otan kuvan!"
3. Ystävät rakkahat. Lauantai ja bileet. Oli hauskaa, kohta uudestaan?
4. Keltainen asu jolla osallistuin myös instagramissa Yujun #3ASIAA haasteeseen. Olishan se ihan hauskaa voittaa matka Japaniin!

Lisää mun randomeja kuvia ja arkisia pikkuasioita löytyy instagramista @ANNNNIU

6 kommenttia:

 1. miten oot saanut ton insta-pallkin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjauduin sisään omilla instatunnuksilla tonne webstagramiin ja sit menin sieltä kohdasta "tools" ja sit siinä aukee sellainen "Instagram Gallery for your Blog / Website" jossa pystyy sitten muokkailee tuon palkin haluamansa kokoiseksi ja kopsaamaan sen jälkeen sen koodin "Generate code" ja sen jälkeen menin blogin ulkoasun muokkaukseen ja laitoin sen HTML/JavaScript gadgettiin :) Huh tulipas pitkä selitys! Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
 2. Tulipa näistä kuvista hyvä mieli, ihanan iloisia :)

  VastaaPoista
 3. Reettaa lainaten, todella hyvä mieli tuli kuvista. Kivoja otoksia, sulla näyttää olevan tosi ihana ystäväporukka ♥ nimittäin noista kuvista huokuu hauskuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa kuulla että kiva fiilis välittyi sinne! :) Kiitti ♥ Hih jep nää tyypit on kyllä ihan mahtavia!! :)

   Poista