10/03/2014

FARKKUPAITA

Paita kirppikseltä / pipo Carlings / Toppi DIY / Farkut D.r denim / Kengät Vans / reppu Accessorize

Ostin pipon. Pipo kutittaa. Mutta sitä on silti vaan käytettävä tai muuten päätä palelee. Ostin myös isohkon farkkupaidan kirppikseltä hintaan 2,80e. Sellaisia tällä kertaa. Kuvat on eräältä sunnuntailta kun lähdettiin Artturin ja Juulian kanssa etsimään kuvauspaikkaa vähän kauempaa ja löydettiin sitten tämmönen :D Tykkään tollaisista paikoista jotka on kauniilla tavalla vanhoja ja rapistuneita, kuten tämä mesta, jossa maali irtoilee seinistä ja sammalet kasvaa betoniportaiden välistä.

Tuntuu että tää viikko on kulunut ihan älyttömän nopeasti! Alukuviikko oli koulussa vaihteeksi vähän rennompaa ja tiistaina pääsin nauttimaan spa-hoidosta ja luopumaan karseaan kuntoon menneistä hiusten latvoistani :D Suunnittelin pari viikkoa sitten josko leikkaisin sellaisen ylipitkän polkkatukan () mutta en uskaltanut sit kuiteskaan. Tykkään kyllä todella paljon tästä nykyisestä, sopivasti pitkä muttei kuitenkaan liikaa ja ihanan paksun tuntuinen latva! Kiitos Milla


12 kommenttia:

 1. Kuinka leveä blogisi on leveydeltään, entä sivupalkki tai kuvien koko (mikäli lisäät Flickrin kautta)? Et uskokkaan kuinka paljon arvostaisin vastausta, mulla on hirmuisia blogiongelmia... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin tuolta mallinmuokkausjutusta niin koko blogin leveys on mulla 990 pikseliä ja oikea sivupalkki 250 pikseliä :) Kuvien pikselikoko on mulla tosi höpsö 659 pikseliä mutta nyt jos päättisin uusiks niin laittasin 700, mutta jäi vaan päälle tuo monimutkanen numero :D haha! Millasia blogiongelmia sulla on? :/ Toivottavasti tästä oli jotenkin apua!

   Poista
 2. Ulkoasu menee ihan vituralleen :( mut hei sitä vielä että millä oot tehny sun bannerin ja minkä kokonen se on? Sulla on muuten aivan ihana blogi. Mun suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai voi höh :/ banneri on leveydeltään melkeempä tän mun blogin valkoisen osan levyinen ja oon tehny sen photoscapella mutta fontti on ladattu siihen erikseen :) Kiitos paljon! <3 Heii linkkaa mulle sun blogi? :)

   Poista
 3. Kaunis ankka<3 Tonne pitää mennä kyl uudelleen kuvaileen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voi kiitos !! <3 :) Jooo mennään! Tai etitään kuules lisää jotain aivan mahtavia kuvausmestoja ;)

   Poista
 4. Haha näin sut eilen taas keskustassa! :-D mut tällä kertaa olit bikbokissa!!
  T. Sama ano joka näki sut myös silloin jc:ssä
  Ps. Paljon toi pipo makso? ::-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voi ettää oisit tullu tällä kertaa moikkaamaan!! >:D Bikbokissa oli muuten kaikkee ihanaa alennuksessa! <3 Hmm muistaakseni tuo pipo oli jotain 11e suunnilleen :)

   Poista
  2. Joo niin oli!<3 ja okei kiitti paljoon! :-)<3

   Poista
 5. ihania asukuvia kuten aina! mä en pääse yli enkä ympäri noista taustoista missä otat asukuvat ja se tunnelma minkä saat vangittua näihin. enkestä! oot huippu tyyppi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti Susanna kiitos superpaljon! <3 Ihanaa kuulla :) Toinen huipputyyppi siellä! :) <3

   Poista