10/15/2014

KIHARAT MUOTOILURAUDALLA

Kiharrinpuikolla tehtyjä kiharoita on blogissa nähtykin jo paljon, mutta viimeinkin sain aikaiseksi tehdä kiharatutorialin muotoiluraudalla (tunnetaan myös nimellä suoristusrauta). Muotoiluraudalla on kiva tehdä erikokoisia ja hiukan erimuotoisiakin kiharoita :)

1. Aloita kihartaminen alimmaisista hiuksista. Suihkuta lämpösuojaa ja kiinnitä muut hiukset klipsillä pois tieltä
2. Ota sopivan ohut hiusosio raudan väliin ja pyöräytä rautaa hitusen yli puolikierrosta. Vedä rauta hitaasti hiusosion läpi kohtisuoraan poispäin itsestäsi.
3. Jatka osio osiolta ylöspäin. Muista suihkuttaa hiuslakkaa jokaisen valmiin osion jälkeen.
4. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, viimeistele vielä hiuslakalla ja asettele haluamallasi tavalla

Kurkkaa vielä TÄÄLTÄ vinkit kuinka kampauksesta saadaan oikein kestävä!

12 kommenttia:

 1. NIIIN IHANAT KIHARAT <3 Mä haluaisin kans osata tehdä just kiharat suoristusraudalla. Oikeasti mulle on näytetty tekniikka melkeenpä käsistä pitäen, mutta ei vaan luonnistu :( Täytyy harjotella kovemmin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! <3 :) Eikun vaan opettelemaan, uskon että onnistut! <3 :)

   Poista
 2. Toi näyttää ja kuullostaa niin helpolta, mutta jotenkin mä en vaan koskaan onnistu :D Ei muuta kun lisää treeniä siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoitusta vaan ja eikun kihartelemaan! <3 Joskus voi myös auttaa kun kokeilee kihartaa ensin kaverin hiuksia niin siinä näkee helpommin sen idean kuinka se toimii! :)

   Poista
 3. Ihanat kiharat!! Mäki oon yrittäny kehittää taitojani kiharien suhteen ..


  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Muuten kivat, mutta kuvista päätellen sulla jää latvat suoriksi. (Anteeksi kun olen näin pikkutarkka meillä vaan koulussa paljon kiinnitetty huomiota juurikin tuohon)

  T. Hiusalan opiskelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep harmillisesti huomasin nuo suorat/lösähtäneet osiot vasta kun olin siirtänyt kuvat koneelle niin en pystynyt enää korjailemaan :/ Opiskelen myös hiusalaa ja tiedän mitä tarkoitat, olen itsekin aika pikkutarkka mutta joskus näitä virheitä sattuu :D

   Poista
 5. Omistan yhden mutoiluraudan johon saa monia eri "päitä" (onko se noin?) ja tykkään tehdä kyllä niillä kihartajilla. Mutta silloin tällöin suoristimella kihartaminen on myös mukava vaihtelu, kun sillä tosiaan saa erilaista jälkeä:) Ja tosiaan edellisen kommaan, niissä latvoissa on oltava todella tarkkana!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kätevältä tuommoinen rauta mihin voi vaihtaa päitä! :) Se on kyllä totta että tulee kivasti erilaista jälkeä eri raudoilla, mukavaa vaihtelua ! :) Heh jep se on kyllä tarkkaa hommaa :D harmittaa kun edellisessä asunnossa oli niin kätevä semmoinen peili mistä pystyi kattomaan kampausta takaa mutta tässä nykysessä kämpässä ei oo :/

   Poista
 6. voi eikä mitkä kiharat, just unelmat ♥ oota vaan, tuun joku päivä pimpottaa sun ovikelloa ja käsken sun tehä mulle kiharat :-D mulla ei vaan millään riitä kordinaatio pyörittää (edes) käsiä pään ympärillä ja jakauksen tekeminen on yhtä tuskaa :-D sitä sählinkiä ku siihen yrittää yhistää vielä kuuman, polttavan raudan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hihii tervetuloa kiharrettavaksi! :D Tykkään enemmän kiharrella toisten hiuksia kun omia, se on niin kivaa ja tietty helpompaa :) <3

   Poista