11/03/2014

KAMPAUSIDEOITA JUHLIIN

Pikkujoulukausi sekä muut juhlat kuten joulu ja itsenäisyyspäivä lähestyvät. Kokosinpa siis muutamia kampausideoita talven juhliin!

Tämän kampauksen tein siskolleni kun hän oli lähdössä juhlimaan ja halusi kiharakampauksen kivoilla yksityiskohdilla. Aloitin kampauksen kihartamalla hiukset kauttaaltaan minkä jälkeen asettelin ne toiselle puolelle pinnien avulla. Muutamia kiharoita pyörittelin ylemmäksi koristeeksi ja kiinnitin hengettömillä. Viimeistelyyn kunnolla lakkaa!

Vastakohdilla on kivaa leikitellä! Yhdistä kiiltävä ja sileä pinta pehmeään ja pörröiseen. Siloittele hiukset lakan ja pehmeän harjan avulla korkealle ponnarille. Käy ponnari läpi kreppiraudalla ja tupeeraa pörröiseksi. Kiepauta pörröinen latva sekavaksi nutturaksi ja kiinnitä pinneillä.

Muhkea leveä niskanuttura syntyy tupeeraamalla hiusten latvat ja ikäänkuin rullaamalla ne niskaan möykyksi. Kiinnitä rullatut hiukset runsaalla määrällä pinnejä. Tätä nutturaa voisi kortistella kivasti myös helmi- tai timanttipinneillä.

Piikkisuora look toimii aina. Käy hiukset läpi suoristusraudalla ja viimeistele kiiltosuihkeella ja hiuslakalla. Jos hiuksesi ovat luonnonkiharat, käytä kosteussuojan sisältävää tuotetta.

Jos kaipaat suoraan aukijätettävään kampaukseen jotain pientä yksityiskohtaa, vedä etumaiset hiukset taakse pienelle kuminauhalle ja pyöräytä ne ponnarin läpi. Viimeistele kiiltosuihkeeella ja lakalla.

Jos kaipaat lisää vinkkejä ja ideoita, kato myös nämä:

14 kommenttia:

 1. Voi että sulla näyttää huulipuna upeelta! Pitäisit useammin :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!!<3 :) Heh ostin ton punan halloweenjuhlia varten mutta tykästyinkin siihen muutenkin! Pitäis kyllä ehkä rupee käyttää joskus :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä kampauksia jälleen! :)

  VastaaPoista
 3. Oi tosi hyvä postaus! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. vauuu mikä ihana vinkkipommi<3 huh! Mahtvia kampauksia näistä jokainen :) oot tosi taitava, ihan oikeasti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia ihanaa kuulla <3 Kiva jos löytyi vinkkejä :) !

   Poista
 5. Kivoja vinkkejä, varsinki 1,3 ja 6. Yksinkertaisia, mutta kauniita. :)

  VastaaPoista
 6. Oivoi joskus sitä kaipaa pitkiä hiuksia joihin väkerrellä.... Ihania kampauksia <3

  Ps. Et oo viel raaskinu tarttuu saksiiin? ;) vaikka kaikkii kampauksii ei saa niin silti suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni! <3 Heh tiiäkkö oon miettiny saksiin tarttumista tässä tyyliin jokapäivä!! :D Ja lyhyempien hiusten kampaukset houkuttaa paljon kun näitä pitkiä on tullu tehtyä jo piiitkän aikaa :)

   Poista
 7. Sain kivoja ideoita rakastan näitä sun kampaus juttuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, kiitos paljon! <3 :) Tää kommentti pisti hymyilyttää, hih :)

   Poista