11/23/2014

OMAN VÄRIN KASVATUSTA

Helmikuu / Marraskuu

Päätin ottaa kuvat hiusten kasvun etenemisestä pari päivää ennen lyhyemmäksi leikkaamista. Tältä näyttää siis yhdeksän kuukauden muutos ja oman värin osuus alkaa olla jo aika suuri! :) Hiusten kunto on myös parantunut huimasti, tietysti sen takia kun olen jättänyt värjäämisen sekä oman värin kunto on luonnostaan hyvä ja vahva.

Kasvatusprojektin aikana mulla on ollut Active beautyn lisäravinteet* käytössä, joita olen syönyt sanotaanko säännöllisen epäsäännöllisesti ja jäljellä on vielä viimeinen liuska noita. Luulen että jotain hyötyä näistä on ollut koska hiukset on kasvaneet omasta mielestäni hitusen nopeampaan kuin ennen. Isoin muutos on kuitenkin näkynyt kynsissä, jotka ennen olivat huonokuntoiset ja liuskottuvat. Nyt kynnen pinta on kiiltävämpi, liuskottuminen vähentynyt ja kasvu nopeentunut.

Tältä hiukset näyttää juuri nyt. Vielä kun nuo päälimmäiset vaaleat saisi pois niin olis kiva! Sitä odotellessa :) Oon miettinyt että joskus keväällä ois kivaa tummentaa tuota vaaleaa latvaa hieman niin väriero kasvatuksen aikana ei enää olisi niin suuri.

*Saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kauniit hiukset! Ihailin niitä eilen siellä kirppiksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii että kiitos paljon! <3 :) Sun hiukset on kans aivan ihanat!! <3

   Poista
 2. oiii upea tuo sinun oma hiusvärisi !! tiedätkö tuo tuleen olemaan varmasti tosi positiivinen päätös!! minäkin aloin noin 4vuotta sitten kasvattaan omaa väriäni, ja tää on ollut paras päätös ikinä :) hiukset ovat terveemmät kuin koskaan ja helppo hoitoiset sekä tottakai säästää rahaa kun ei tarvi värjäillä:) Sulla on jo todella hyvällä mallilla kasvatus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Tää on kyllä ollu tosi hyvä päätös :) ootan niin innolla että saan oman värin ihan kokonaan takaisin, jee! Sun hiusväri on kyllä kans aivan upea! <3 :)

   Poista
 3. Oi että ku kivat hiukset ! Näyttää niin hyväkuntosilta etenki nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! <3 Hiusten kunnossa on tosiaan tapahtunut huimaa parannusta :) !

   Poista
 4. Heii!
  Sut on haastettu! Käy kurkkaamassa mun blogista mihin. Kun olet tän haasteen tehnyt, linkkaa blogisi mulle kommentteihin ja käyn lukemassa!♥
  www.siiriauroora.blogspot,com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Siiri! :) Kiitos haasteesta <3 Voisin sen toteutella tässä joskus ennen joulua :)

   Poista
 5. IHANA toi uusi pituus, sopii niin hyvin, onneksi leikkasit!! <3

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta!! <3 :) Hehee onneksi uskalsin! :D

   Poista