12/29/2014

KAMPAUKSET 2014

Kuten myös viimevuoden lopussa, päätin myös tämän vuoden loppupuolella koota vuoden kampaukset samaan postaukseen (viimevuotinen löytyy täältä). Vuoden 2014 kampauksissa näkyi erityisen paljon lettejä, kiharoita ja pörheää pintaa tuuheutta unohtamatta. Koulussa opitut tekniikat ja ja uudet tuotteet toivat mukavasti uusia ideoita kampauksiin. Yhtä innostuneena hiuksista ja kampauksista jatketaan seuraavaan vuoteen, ties mitä se tuokaan tullessaan!Mikä on suosikkisi?

18 kommenttia:

 1. Voi että miten ihania kampauksia kaikki! Olis varmaan pitänyt opiskella kampaajaksi ihan vaan siksi, että osaisi itsekin tehdä itselleen kampauksia :D Oon nimittäin ihan tumpelo.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! <3 :) Hehe koulusta on ollu kyllä paljon hyötyä, mutta eniten ja parhaiten oppii kun tekee vaan paljon ja kokeilee erilaisia tekniikoita :) eikun siis vaan tekemään paljon kampauksia! :)

   Poista
 2. Vau. :) Onpa hienoja kampauksia, kunpa itekki osais tehä noin hyviä kampauksia. Täytyypä ottaa kuitenkin inspiraatiota tästä postauksesta hiusten laittoon, ettei olisi aina suoraa/kiharaa/ponnaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi <3 :) Kiva jos löytyi inspiraatiota! :)

   Poista
 3. kiva postaus hienoista kampauksista! :)

  VastaaPoista
 4. Sun hiustutoriaalit on parhaita, vaikka en niitä siltikään osaa tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon Marika! <3 :) Tekemällä oppii parhaiten, eikun vaan kokeilemaan kaikkia kivoja kampauksia :) !

   Poista
 5. Vau mitä kampauksia! Olet niin taitava!

  VastaaPoista
 6. Uu mahtavia kampauksia! Sain niin ison kasan inspiraatiota (oon ollu ihan hukassa mun hiusten kaa, en osaa tehdä niille mitään) että liityin sama tien lukijaksi :D kiitos hienoista kampausvinkeistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda <3 Ihanaa kuulla että sait inspiraatiota :) Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 7. Oot kyllä taitava... Mun lempparit oli ehdottomasti noi ylioppilasjuhla-/valmistujaiskampaukset ja kiharakampaukset, ne on kaikki vaan niin hienoja!!

  VastaaPoista
 8. Oi mitä kampauksia! Tähänastisen elämäni aikana olen oppinut laittamaan hiukseni täsmälleen kolmella eri tavalla (perusponnari, ponnari sivulla tai letti sivulla), joten jos näistä edes jonkun oppimisin värkkäämään, niin maailmani tulee mullistumaan :) kiitos paljon tästä inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Uskon että opit kyllä ja harjoitus tekee mestarin <3 :)

   Poista
 9. Oon tosi iloinen kun löysin blogisi ja etenkin tämän postauksen! Juhliin usein haluaisi tehdä jonkun kuvan kampauksen muttei vaan riitä mielikuvitus ja taito.. Tästä on apua, kiitos!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja mahtavaa että oli apua! <3 :)

   Poista