1/14/2015

ASU & KUULUMISIA


Neule Mango / farkut ja ruutupaita Gina tricot / toppi JC / pipo Carlings / kengät Bianco / takki Bikbok / kassi Makia

Haastoin itseni ja otin ekaa kertaa asukuvat silmälasit päässä. Jee! Olis kivaa käyttää laseja useemminkin, mutta harmi vaan kun tahtoo tulla vähän huono olo kun lähtee kävelemään ne päässä :D Siksi enemmän tuleekin käytettyä laseja paikallaan olessa esim. tietokoneen tai telkkarin ääressä. 

Mitä mulle kuuluu? Oon löytänyt ihan uuden innostuksen kouluun! Tässä jaksossa ollaan puhuttu paljon tyyliin liittyvistä asioista, siitä mikä omasta mielestä näyttää kauniilta ja miksi. On mielenkiintoista, miten useimmiten pinnalliseksi mielletystä asiasta, kuten tyylistä, voi tehdä syvällisiä ja monimutkaisiakin päätelmiä! Nyt olen ainakin hyvin hereillä tunneilla >:D  hahha.
Asiasta seuraavaan, oon viimeviikkoina kärsinyt omituisesta jatkuvasta yskästä sekä hengenahdistuksesta, mikä tekee olon aika väsyneeksi ja huolestuneeksi. Harmittaa kun ei jaksa tehdä kaikkea mitä haluaisi ja liikunnan harrastaminen jopa pelottaa. Mutta eiköhän ratkaisu ongelmaan löydy aika piakkoin :) Mitäpä teille kuuluu? Kuinka vuosi on lähtenyt käyntiin? :)

8 kommenttia:

 1. oihh ku tykkään tosta asusta! ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 2. jee lasit!!! Passaa sulle niiin hyvin<3!! Ihana asukokonaisuus- rento, mutta tyylikäs<3 Tuo kolmas kuva<333

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana asu, erityisesti toi takki! <3

  VastaaPoista
 4. Tossa on ainaki kerrospukeutuminen huipussaan :-D hihi ihana asu. tykkään niin tosta takista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! :D Tuli kyllä tarpeeseen sillon kun oli ihan jäätävät pakkaset hrrrr :D Voii kiitoksia paljon! ♥♥ :)

   Poista