2/12/2015

ILAHDUTA BLOGGAAJAKAVERIA

Sain tällaisen ihanan hyvänmielen haasteen Lindalta (Kiitos paljon!! ) ja tottakai päätin lähteä siihen mukaan :)

SÄÄNNÖT 
  1Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
2 Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
3. Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria ( eli sen keneltä haasteen saitkin), mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
 
HAASTAN MUKAAN:
 
Juulian - DIAMONDS AND PEARLS , Heidin - HEIDIN ja Annin - ANNIEVELIINA 
Jos haluatte ottaa haasteen vastaan, laittakaa mulle sähköpostia :) annnniu@hotmail.com

6 kommenttia:

 1. Oon todella pitkään ettiny koodia jolla sais noiden sivujen ympärille tollaset viivat! Muistatko yhtään miten oot tehny ne tai mistä oot löytäny ohjeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny nuo ihan vaan bloggerin mallinmuokkauksessa eli koodia ei tarvita! :) Löytyy kohdassa Aksentit ja sieltä välilehtien reunusväri :)

   Poista
 2. oi skiva saada samantien vastaus ♥

  VastaaPoista
 3. Hei tajusin just vasta että oon ihan kokonaan unohtanu kiittää sua tästä! Kiitos<33

  VastaaPoista