2/20/2015

SUNSET

Heipsan! Tänään on hyvä päivä. Mun hiihtoloman ensimmäinen nimittäin! Tänään ollaan vietetty laatuaikaa äidin ja pikkusiskon Ellin kanssa keskustassa shoppaillen ja syöden ja nyt jatketaan vielä iltaa meillä Ellin kanssa :) Sattu loma kyllä niin sopivaan paikkaan sanoisinko! Viikko rentoutumista luvassa. Kellä muilla alkoi tänään hiihtoloma?

Nää kuvat on jostain parin viikon takaa, ja rakastan noita taivaan värejä niiin paljon. Auringonlasku Mainittakoon myös tavallista tummempi silmämeikki, mukavaa vaihtelua. Kiitoksia Millalle, joka mulle teki meikin ehostustunnilla :) Mutta nyt enempää höpöttelemättä loman viettoon!! Mukavaa perjantaita!

10 kommenttia:

 1. Ihana valo näissä kuvissa, auringonlasku tuo kyllä aina sen oman tunnelmansa kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Luonto osaa kyllä yllättää upeudellaan sillointällöin! :)

   Poista
 2. Oi kuinka kauniita kuvia! Tausta on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 3. Ooo ihana tunnelma näissä kuvissa!! <3 Jotenki tosi harmooninen ja toi taivas on upea! Sulle sopii hyvin tollanen tummempi silmämeikki, minä tykkään ;) Käytä vaan rohkeesti jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !<33 Hihii pitäis kyl alkaa välillä kokeilemaan vaihteluks tummempaa meikkiä :)

   Poista
 4. Oii onpa sun loma alkanut ihanalla tavalla :)<3 Nautihhan oikeen kunnolla <3 Huomasinkin, että nyt oli erilaisempaa luomiväriä kyllä silmissä ;> näyttää hyvältä!! Jotenkin ihanan herkkä tunnelma näissä kuvissa- nuo taivaan värit ah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos<3<3 :) Jep noi taivaan värit vetää välillä melkein sanattomaks kauneudellaan! <3

   Poista
 5. Nää kuvat on niin kauniita etten löydä ees sanoja! :o <3

  VastaaPoista