2/25/2015

SWISS CLINIC KULMAKARVASEERUMI

Sain äskettäin Swiss Cliniciltä testattavaksi Swiss brows kulmakarvaseerumin, joka lupaa tehdä muutamassa viikossa kulmakarvoista tuuheammat, raamikkaammat ja terveemmät. Mulla ei ole aiempaa kokemusta tämänkaltaisista seerumeista, ja mietinkin miten tällaiset toimii, joten lähden ihan mielenkiinnosta testaamaan.

Swiss Clinic on ruotsalainen yritys, jonka tuotekehitys on Sveitsissä. Swiss Cliniciltä löytyy tämän kulmakarvaseerumin lisäksi useita muita kauneudenhoitotuotteita, kuten ripisiseerumia, ihonhoitotuotteita, kauneusravinteita ja tuotteita hampaiden valkaisuun.

Onko kellään aikaisempaa kokemusta kulmakarvaseerumista tai jostain muusta Swiss Clinicin tuotteesta? Jos tämä kyseinen seerumi herätti kiinnostuksen, alekoodilla BrowsFI saat tilattua sen 10 euroa edullisemmin!

Postaus toteutettu yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

11 kommenttia:

 1. Ooi että!!! Kuulostaa niin hyvältä!! Kiitos vinkistä :)<33

  VastaaPoista
 2. OHH haluan kyllä nähdä millaisia tuloksia tulee sitten muutaman viikon jälkeen !! mie olen joskus käytttäny jotain ripsiseerumeita ja kyllä ainakin silloin tuntu, että ripset on pidentyny :) mutta totta ne nyt on taas iha tyngät:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä tapahtuu! :) Hyvä kuulla että on toiminu! toivoittavasti tämä toimii myös :)

   Poista
 3. Nää kaikki seerumit ja lisäravinteet ja mitä kaikkea näitä nyt on ripsille/kulmille/hiuksille tms. on vähän höhliä siinä mielessä, että vaikka ne sattuiskin vaikuttamaan, niin sit kun niitä lakkaa käyttämästä, homma palautuu pikkuhiljaa alkutekijöihinsä. Ainakin näin mä oon ymmärtäny, vaikka en oo ite mitään tällasta tuotetta koskaan käyttäny. Mielenkiintoa kyllä löytyis ja jos ylimäärästä rahaa olis just johonkin tällaseen kulma- tai hiusravinteisiin laittaa, ni kiva olis kokeilla, mutta se just että millään ei taida saada pysyviä tuloksia. Senkin puoleen tuntuu ettei tollasia summia, mitä näistäki pyydetään, viitti lähteä maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pohtinut kans just noita juttuja kun kuulin tällaisista seerumeista! :D Siksi päätinkin lähteä testaamaan, että näkee kuinka tämmöset toimii vai toimiiko :)

   Poista
  2. Anteeks ihmetykseni, mutta en nyt ihan ymmärtänyt sss:n kommenttin pointtia, siis jos tuotetta käyttää muutaman viikon ja ripeset/kulmat/hiukset on pidemmät, paksummat tai kestävämmät kuin aijemmin, sehän tarkoittaa että tuote toimii. Jos sen käytön lopettaa, niin on ihan ymmärrettävää ettei kolmen viikon käytöllä saa elinikäisiä vaikutuksia? Ainakin mun järjen mukaan. Eihän lähestulkoon mistään saa heti koko elämän kattavan vaikutuksen. Jos käy kolme viikkoa kuntosalilla ja pääsee siihen tavotteeseen niin tottakai sitä pitää ylläpitää ettei taas kunto huonone ja kroppa ei ookaan yhtä timmi enää. Ugn olen puhunut :-D

   Ja ootan innolla että löydän sitä ylimäärästä aikaa, jotta ehdin selata blogilistaa ja löytäisin sieltä sun postauksen missä kerrot miten on toiminu :-D Oon ite aina sillon tällön pohtinu pitäiskö hankkia just sellanen ripsiseerumi, koska omat on niin lyhyet ja huomaamattomat.. :-(

   Poista
  3. Näinhän se vähän menee näitten lisäravinteiden ja ihmeseerumien kanssa että toimii sillon kun niitä käyttää :D Tuo kulmakarvaseerumi oli kyllä totaalinen pettymys, tuntu iholla epämiellyttävältä ja annoinkin lopulta sen kaverille testattavaksi, eikä kolmen viikon jälkeen näkynyt oikeastaa minkäänlaista muutosta :( En nyt sit muista seerumeista muilta tuotemerkeiltä tiiä kun en oo koittanu, mutta tuskin kokeilen enää :s Ja heii voin suositella ihan parasta ripsarii mikä antaa kivasti tuuheutta ja pituutta! Mulla on aika lyhkäset ripset luonnostaan niin Lorealin Volume million lashes so couture (semmonen kultavioletti purkki) antaa mukavasti pituutta! :) Ihan paras ♥

   Poista
  4. Voi miten harmillista, ettei seerumi toiminutkaan :-( uskon että hyytyi kyllä muidenkin merkkien seerumikokeilut ainakin hetkeksi. Oi vitsi, mulla onkin ripsari just ihan loppu ja oon miettiny minkä ostais tilalle, kiitti vinkistä, pakko käydä hakee sellanen!!

   Poista
  5. Jep :/ ei kyllä huvita heti lähtee testaamaan mitään kasvatusseerumeita :D Jee toi ripsari on niin hyvä :) pitää viel mainita se et se on myös helppo pestä pois eikä kovin helposti jää mustana klönttinä silmien alle vaan irtoo just tosi helposti! :)

   Poista