3/29/2015

KAMPAUKSIA VUOSIJUHLIIN

Noin viikko sitten pääsin tekemään Annille kampausta vuosijuhliin. Toiveena hänellä oli rento niskanuttura ja haettiin myös hitusen sellasta "eilisen nuttura" fiilistä. Niskaan kiinnitin valkin, jonka päälle kokosin nutturan rennosti kiharretuista suortuvista.

Heidin kampaus, jonka tein eilen, oli vähän samaa tyyliä kun Annin, mutta koristeltin nutturaa vielä helmillä ja timanteilla, jotka sopivat kauniisti Heidin mekon etuosassa olevaan koristeluun.

Tänä keväänä on ollut juhlakampauksissa paljon kiharaa, nutturaa, lettiä ja muutenkin boheemia fiilistä, mitä tullaan varmaan näkemään myös paljon loppukevään ja kesän juhlissa :)

Kiitoksia tytöt, oli mukavaa tehdä teille kampauksia

6 kommenttia:

 1. Kuinka pitkät hiukset (noin suunnilleen) heillä on? Itselläni on puolipitkät hiukset, ja mietin onnistuuko tollanen nuttura näihin :-) Ja hei, tarviiko olla kuinka "paljon hiuksia" (eli et pitääkö olla kovin paksut hiukset)? Aivan ihania kampauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia paljon! <3 :) Molemmilla on aika pitkät hiukset, tarkempaa kuvaa pituudesta löytyy heidän blogeistaan kun klikkaat tuosta "Anni" ja "Heidi" kohdalta :) Kyllä uskoisin että vois onnistua! Kokoa nutturaan saa kun rakentaa sen valkin päälle (kuten näissä molemmissa on tehty) ja jos tarvitsee vielä lisää hiusmassaa, niin klipsipidennykset on helpot ja nopeat siihen tarkoitukseen :) !

   Poista
 2. Oii miten kauniita molemmat :)<3 taitavaa jälkeä anni!!

  VastaaPoista
 3. Vau miten kauniita kampauksia!! :)

  VastaaPoista