4/29/2015

BLOGGAAJAPÄIVÄ

Viime lauantaina pitkä odotus viimeinkin palkittiin ja päästiin näkemään tällä ihanalla porukalla Juulian , Ennin ja Lindan kanssa Indiedaysin inspiration day tapahtumassa sekä blog awards gaalassa! Kauhee ikävä tyttöjä jo nyt, harmi kun asutaan niin kaukana toisistamme :( Paitsi onneks Juulia asuu kuitenkin melkeen tossa nurkan takana!
Oli kivaa päästä myös moikkaamaan muita kivoja blogikavereita, kuten ihanaa Lilaa ja aivan ensimmäistä kertaa herttaista Emiliaa :) Tarjoilut oli myös hyvät, oli drinkkejä, leivoksia, minikokoista ruokaa sekä kahvia. Yhteistyökumppanipisteitä tuli myös pikaisesti kierreltyä, mutta enemmän keskityin juttelemaan uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa.


 Kuva: Pauli Siuruainen

Gaalaan lähti avecikseni ensimmäistä kertaa serkkuni Liisi, jolle olin luvannut jo varmaan vuosi sitten että saa lähteä heti mun mukaan kun vain pääsee! :D En tiiä laitanko gaala-asusta erikseen kuvia, koska sen verran kiireessä otettiin että en onnistunut ihan kiitettävästi, mutta superiso kiitos ihanalle Marialle, joka antoi mulle lainaan tuon kauniin shortsipuvun!! En muista millon viimeks oisin ollu juhla-asussa, joka tuntu noin omalta jutulta.

Kiitos seurasta myös kaikille uusille tuttavuuksille, oli mukavaa tavata teitä kaikkia :) ! Ja kiitoksia jälleen kerran Indiedaysille molempien tapahtumien järjestämisestä!

8 kommenttia:

 1. IIIIKS oon niin onnellinen teistä <3 ootte parasta mitä koskaan oon bloggaamisesta saanut!! pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Enni <3 Minäkin teistä ja samat sanat!! <33 :)

   Poista
 2. Kivan postauksen sait aikaan, tykkään tästä kollaasi -tyylistä!:) Oli kiva nähdä taas ja oikein ihanaa vappua sinne Jyväskylään!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! <3 :) Aattelinkin et vaihtelu virkistää, hehee! :D Samat sanat, oli tosi kiva nähdä ja hyvää vappua sinnekin! <3 :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja upea postaus tästä kaikesta. Mäkin tykkään kollaasityylistä ja sen vuoksi tää toteutus oli ihan täysi kymppi! Ihana kuva sinusta ja Emiliasta.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ihanaa kuulla että tykkäsit!! <3 :)

   Poista
 4. Moi, mulla on sulle haaste! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/2015/05/challenge-time.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! <3 :) Vastailen sun kysymyksiin tässä lähiaikoina :)

   Poista