4/23/2015

HYVIÄ MUOTOILUTUOTTEITAOon päässyt testaamaan vähän kaikenlaista muotoilutuotetta koulun aikana ja vapaa-ajallakin, ja päätin listata muutamat lempparit. Mun mielestä hyvä muotoilutuote on toimiva, hyvä hinta-laatusuhteeltaan, hyväntuoksuinen/hajuton ja pienenä plussana on tietty tuotteen pakkauksen ulkonäkö.

Loistavat Four reasons Black edition hiuslakat kestäviin kampauksiin! Sain molemmat lakat KC professionilta opinnäytetyötäni varten ja tykkäsin erittäin paljon. Working spray toimii hyvin kampausta tehdessä ja muokatessa ja finishing spray antaa kunnon pidon. Plussana vielä erittäin hyvä tuoksu mitä kaveritkin ovat kehuneet!

Hajusteeton No nothing multispray* sopii niin föönauksen, suoristuksen kuin kihartamisenkin tueksi. Tuote antaa hiuksille kiiltoa ja suojaa lämmöltä, UV-säteilylytä sekä kosteudelta. Oon tykännyt tästä siksi että ei tarvitse montaa eri tuotetta erilaiseen muotoiluun vaan tässä on kaikki samassa paketissa.


Kevin Murphyin Powder Puff hiuspuuteri* tuo hiuksiin mukavasti tuuheutta ja helpottaa tupeerausta. Pakkaus on kätevän pieni ja kevyt ja kulkee helposti mukana. Lisäksihän tuo purnukka on aivan älyttömän suloinen!! :D

Four reasons Black edition Beach spray suolasuihke antaa hiuksille rakennetta ja suojaa uv-säteilyltä. Tällä saa liukkaisiin hiuksiin mukavasti karheutta ja toimii kivasti vaikka surffilaineissa. Tuoksu on myös ihana suolainen, tulee oikeesti vähän sellaset merenrantafiilikset ♥ 

* saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, voisinkin testata tuota hiuspuuteria, oon nimittäin viime aikoina kärsinyt aivan päätä myöten menevistä hiuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyl hyvä tuote!! :) suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 2. Nyt tiedän miltä merkiltä lähden suolasuihketta etsimään! Four Reasons on ihan mahtisarja (ja mun lemppari ollut jo vuosia) ja etenkin nämä Black Edition-tuotteet iskee muhun kovaa! On se pakkaussuunnitellu vaan oma taiteenlajinsa ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä on! Ihan loistava hinta-laatu suhde :) no nothingit on kans tosi jees! Ja nättejäkin on tosiaan ;)

   Poista