4/02/2015

KAKSI VUOTTA SITTEN...

... Olin blondi ja vaalensin kokoajan lisää, lisää ja lisää...

... Stressasin myös mun hiustenvärista tosi paljon ja ylipäätäänkin ajattelin sitä ihan hirveesti  :D "Onks tää ny keltanen vai oranssi ja mitä mää tälle teen???"

... Vietin välivuotta ja opiskelin kotitalousoppilaitoksessa talouskoulussa ja mietiskelin samalla mille alalle haluaisin hakea. Koulussa oli ihanan rentoa ja maailman parasta kouluruokaa. Puolen vuoden tauon jälkeen oli mukavaa taas päästä koulunpenkille vaikkei tuosta koulusta mihinkään valmistunutkaan.

... Mulla oli hirvee vaatteidentuunausbuumi päällä ja tuunasin mm. farkkushortseja niiteillä, revityillä lahkeilla ja pitsillä. Lisäksi ompelin mekonkin! Tähän vaikutti osittain koulun käsityötunnit missä sai käyttää luovuuttaan ja etekin kierrätystä kannatettiin paljon ja siksi tuunaus olikin parasta siellä.

... Tuunausvimman lisäksi mulla oli joku luomubuumi kosmetiikan ja etenkin hiustuotteiden suhteen. Syynäsin kaikki INCI-luettelot ja pelkäsin löytäväni silikonia :D Kokeilin myös palashampoota, joka tuotti pettymyksen ja klähmäiset hiukset

... Aloitin uudestaan cheerleadingin, mutta tällä kertaa harrastejoukkueessa kilpajoukkueen sijaan. Oli tosi kivaa ja pääsin kokeilemaan uutta ja sain uusia kavereita, mutta laji itsessään ei tuonut enää sitä samaa paloa kuin silloin ennen. Liekö kasvanut itsesuojeluvaisto vai erilaiset treenit vaikutti tähän.

... Söin paljon soijaa. Soijapihvejä, soijamakaronilaatikkoa, soijapaloja... Hyvää ja halpaa ruokaa mut tulipa syötyä kyllästymiseen asti, hups

... Tein ihan hirmuisesti kampauksia ja julkaisin postauksia nimellä "kampausidea part 1....2...3...4...." kunnes tajusin et voin otsikoida sen postauksen jotenkin mielenkiintosemmin ja kuvailevammin :D

... Pelkäsin mahatautia ihan sairaasti ja aloin aina tyyliin itkemään kun joku kaveri sairastu, hyhhyh!

... Puin päälleni asun, jota en varmasti pue enää ikinä toista kertaa. "Pitsitiistai" - postauksesta on jo tullut jokseenkin hauska vitsi kavereiden kesken :D

... Mun tyyli oli muutenkin paljon erilaisempi kuin nyt. Sellainen tyttömäinen/naisellinen.

... Elin luultavasti jälleen jotain erilaisen tyylin kokeiluvaihetta, lopulta kuiteskin tajusin ettei tuollanen oo mun juttu.

...Oltiin asuttu Artturin kanssa vähän päälle puoli vuotta yhdessä meidän omassa kodissa ja alettiin jo pikkihiljaa tottua. Sisustus oli tosin aika sekalaista ja hain vielä mielekästä tyyliä siihen.

... Olin varma että olin löytänyt mut unelma-ammatin. Hain estenomiksi ammattikorkeaan ja opettelin paljon kemiaa pääsykoetta varten. Varavaihtoehtona hain ammattikouluun hiusalalle. Hiukset ja INCI-luettelot kiinnostivat niin paljon ja olin varma että haluaisin tulevaisuudessakin pyöriä niitten parissa.

Aika kuluu ja ihminen muuttuu. Välillä (mun tapauksessa useemminkin) on kiva pysähtyä ja kelata ajatuksissa aikaa taaksepäin ja muistella millainen oli silloin joskus. Mitä virheitä teki ja mitä niistä oppi? Mitä silloin luuli niin varmaksi, mikä tällä hetkellä on täysin unohdettu vaihtoehto? Kuinka paljon on muuttunut niin henkisesti kuin fyysisestikin? Joskus entinen minä voi antaa vastauksia erilaisiin kysymyksiin, siksi sitä ei tule kokonaan unohtaa.

12 kommenttia:

 1. Kivan erilainen postaus! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva idea tässä postauksessa! :) Tuntuu että omassa elämässäkin on tapahtunu ihan kauheesti asioita ihan parin vuoden aikana, vaikka välillä tuntuukin ettei tapahdu yhtään mitään :D Sen oman muutoksen huomaa paljon paremmin ehkä just tällain jälkeenpäin kun ei sitä siinä hetkessä osaa yhtään ajatella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ♥ :) Jep niin totta! :D Ja sen muutoksen tajuu varsinkin sillon kun alkaa kattelemaan vanhoja kuvia ja ne tuo kaikki tilanteet ja ajatukset mieleen vielä vahvemmin!

   Poista
 3. Ihana postaus!! Sai ajattelemaan heti millainen on meikäläinen ollut kaksi vuotta sitten..! Ensimmäinen ajatus, että eipä sitä olla yhtään muututtu eikä mikään muukaan ole, mutta tarkemmin ajateltuna sieltähän putkahtaa vaikka ja mitä mikä on muuttunut! Ihania tälläset miete/pohdinta-postaukset :) Voisin itse hyvin toteutella samaa!! Innostuin nyt tästä :D Ja nauroin ääneen tolle sun soija jutulle " tulipa sitten syötyä kyllästymiseen asti, hups" XD Ihana olet ja voi kuule tiedän niiiiiin tunteen... XDXD Ja tuo pitsitiistai! Sait hymyn huulille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! ♥♥ :) Oi että joo toteuta kans tällanen!! Ois kyl mielenkiintosta lukea :) Hahahhaha soijaa pukkas sillon kyllä mutta ruokakaupasta tosin xD Pitsitiistai oli kyl kova juttu sillon pari vuotta sit :DD haha! Oot ihana ♥

   Poista
 4. Hyvä postaus. Sulle sopii nuo vaaleat hukset niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ♥ voiih niitä tulee kyllä välillä kova ikävä... :D mutta ehkä vielä joskus taas vaaleempaa :)

   Poista
 5. Aivan ihana postaus Anni :)<3 oli oikeasti ihanaa luettavaa <3

  VastaaPoista