4/09/2015

KIVOJA KUVAUSPAIKKOJA

Bloggaamisen aikana on tullut otettua hirmuisen paljon asukuvia ties minkälaisissa paikoissa. Alkuun en erityisemmin miettinyt, mitä asukuvien taustalla näkyy ja sen kyllä huomaa kun selaa omia asupostauksia taaksepäin. Kuvissa näkyy mm. koiranpissaa lumihangella ja ihmisiä ostoksilla tavaratalon näyteikkunan takana... :D Nykyään tausta on osa kuvaa ja koitankin parhaimman mukaan etsiä asuun sopivan taustan, tai joskus jopa toistepäin jos löydän ihan huikean mestan kuvaamista varten! Iso kiitos myös vakiokuvaajalleni Artturille, joka on näiden vuosien aikana kehittynyt kameran takana aivan huikean paljon! ♥ Kiitokset myös toiselle vakkarikuvaajalle Juulialle , jonka kaa meillä on ollut paljon kivoja kuvausreissuja, kuten viimeksi tänään :) Ylläoleva kuva on myös hänen ottamansa. Tässä tuleekin sitten viisi erilaista asukuvien kuvauspaikkatyyppiä, mistä pidän ja miksi!
LUONTOAsukuvia on ihanaa ottaa luonnossa, silloin kun se näyttää parhaimmat puolensa (riippumatta vuodenajasta). Vesi- tai räntäsateella luonnossa kuvaaminen ei ole kuitenkaan se houkuttelevin vaihtoehto... :D Kaunis luonto ja sen värit saavat kuviin kivasti tunnelmaa.

URBAANI YMPÄRISTÖKaupunkiympäristön rakennuksista löytyy monenmoista kivaa pintaa. Uutta, vanhaa, tiiliseinää, rapistunutta maalia, räystäsputkia, ovia... kaikkea mielenkiintoista yksityiskohtaa mikä tuo kivaa särmää kuviin. Ite rakastan etenkin vanhojen talojen seiniä jossa on just jotain ihme putkia tai muita nykytaloihin verrattuna erikoisia yksityiskohtia :D

MAALAISMAISEMA


Ihanan huoleton ja jotenkin romanttinen taustaksi, kesällä aivan super ihana! Tällaisissa maisemissa ois kivaa kuvailla enemmänkin.

YKSINKERTAINEN TAUSTAToimii etenkin huonon sään aikaan, esimerkiksi loppusyksystä millon maa on täynnä ruskeita lehtiä ja taivas on harmaa. Muutenkin hyvä tausta jos haluaa keskittää kuvissa kaiken huomion asuun! Ja tietty helppo ja hyvä valinta niinä päivinä kun ei yksinkertaisesti keksi mitään muuta :D

GRAFFITISEINÄ


Tykkään hulluna isoista, värikkäistä ja hyvin tehdyistä graffiteista ja hyödynnän niitä mielelläni taustana silloin kun kaipaan väriä. Mitä enemmän graffiteja ja isompi seinä, sen parempi!

Mitkä on teidän kuvauspaikkasuosikkeja?

12 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus! Kiitos myös sulle kun oot niin hyvää kuvausseuraa ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juulia! <3 Hehee meidän kuvausreissut on kyllä parhaita! :D

   Poista
 2. Ihana postaus taas sinulta! Itsellä tulee suurimmaksi osaksi kuvailtua luonnossa, mutta haluaisin myös enemmän kuvailla kaupunkimaisemissa sun muissa tällaisissa - miekkoseni tosin ei ole valmis siihen kun pelkää ihmisiä ja mielipiteitä:'D Maallakin olisi ihana kuvailla, kesällä täytynee enemmän lähteä maaseudulle! Oot upee ilmestys aina kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! :) ♥ Rohkeesti vaan kaupunkimaisemille kuvailemaan! ;) Mekin yleensä etitään joku vähän hiljaisempi katu tai kuja missä ois mahollisimman vähän ihmisiä... hih :D Maaseutu ja luonto on kyllä superkauniita! Etenkin hyvän sään aikaan :) Ja voii kiitos, miten kauniisti sanottu! ♥

   Poista
 3. Urbaanit kohteet menee kyllä tällaisen pikkukylän tytön listani kärkeen. Etenkin juurikin kaikki vähän vanhemmat rakennukset ja muut härdellit. Graffitit on myös kivoja, vaikka tuottavatkin enemmän päänvaivaa muokkaukseen. Luonto kaikesta huolimatta pitää pintansa omienkin kuvieni taustana. Hmm iskipäs taas kunnon inspiraatiopuuska kuvauksien suhteen. Ne on niin mukavia reissuja! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kerrostalot on niin parhautta!! Ja luonto niin upean kaunis ♥ Ootan jo niin innolla kesää kun kuvauspaikkojen valikoima on ihanan laaja :)

   Poista
 4. Vitsi vähän kivoja kuvia :)<3 huippu postaus ylipäätänsä!! Luonto on oma lemppari kuvauspaikka tai sitten just joku siisti seinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia!! :) ♥ Molemmat oikein mainoita vaihtoehtoja tosiaan ;)

   Poista
 5. Kiva postaus! :) Itse en harrasta asukuvia juuri koskaan mutta ylipäätään valokuvaaminen kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mielenkiintoisia maisemia on kyl kiva kuvata myös ihan muuten vaan! :)

   Poista
 6. Hei oismahtava juttu jos voisit vähän vihjaist missä tuo paikka on missä sulla on harmaa pitkä neule ja valkoinen toppi! :-) Näyttää tosi kivalle paikalle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valkoharmaa seinä? :) Se on kuokkalassa (vai onkohan tuo alue Ainolaa vielä apua en oo varma! :D) semmonen aika hiljainen katu minkä nimeä en millään muista :( tuo kuva missä mulla on kukkakimono, on siltä samaiselta tieltä! Pitääpä laittaa kadun nimi vaik tän kommentin perään kun joskus tulee käveltyä taas siellä niin katon mikä se on :D

   Poista