4/04/2015

PIENI TILAIHME

Niin kliseinen kun voikaan toi laukkua kuvaava otsikko olla mutta en keksi mitään paremmin kuvailevaa, koska tonne mahtuu oikeesti just kaikki tarpeellinen ja mikä parasta, KAMERA!! Mulla on ollu jo ties kuinka pitkään ja etenkin nyt bloggausaikoina ongelma et jos haluun esim. koulun jälkeen tai shoppailureissulla ottaa kuvia, niin pitää mukaan raahata joku iso kassi tai reppu. No mutta kiitos tämän laukun eipä oo sitä ongelmaa enää!! Ostan nykyään semi harvoin mitään tämmösiä laukkuja ja siks haluankin niitten olevan suht ajattomia kuten tää musta. Löysin tämän siis H&M ja hintaa oli noin 25e!

12 kommenttia:

 1. Multa löytyy toi sama laukku ruskeena ja tilaihme kuvaa tota niiin hyvin! Mä oon sellanen ihminen, että vihaan kantaa isoja laukkuja mukana, joten toi oli munkin kohdalla ihan nappiostos, just sen takii ku kamera ja muut tarvittavat tavarat mahtuu hyvin mukaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!! Ihan paras :D ! Joo sama täällä en voi lähtee ison laukun kaa (kangaskassia ei lasketa :D) mihkää ellei oo ihan ihan pakko!

   Poista
 2. Oi että, ihana laukku! :) ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi onpa suloinen laukku! <3 Bloggaajana onkin tosi tärkeää että kamera kulkisi helposti mukana! Koskaan ei tiedä koska sitä tarvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep totta tuo! :) ihanaa kun ei enää tartte liikaa miettiä mihin sen kameran saa tungettuu! :D ja kiitti! ♡

   Poista
 4. apua miten täydellinen <3 Ihan sinun tyylinen :)

  VastaaPoista
 5. Oon itsekkin katsellut tuota jo tovin, juurikin kamera mielessä. Saa nähdä lähteekö se ensikerralla messiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava laukku juurikin tota kameraa ajatellen!! :) Suosittelen lämpimästi ♥

   Poista