5/26/2015

PITUUTTA & TUUHEUTTA HIUKSIIN

Sain upean mahdollisuuden olla yhteistyössä IDHAIRIN kanssa hiustenpidennysten merkeissä! Sain siis elämäni ensimmäiset pidennykset ja päädyin klipseihin niiden helppouden ja irroitettavuuden vuoksi :) Tykkään mun hiusten luonnollisesta pituudesta myös mutta välillä on ihanaa saada vähän vaihtelua. Lisäksi klipsien avulla kampauksista saa isompia ja näyttävempiä!

Sain kaksi Star Locks Clip-on aitohius pidennyssettiä, jotta hiusta riittäisi koko päähän. Pidennys on 45cm pitkää ja yksi paketti sisältää 1kpl x 16cm kolmella klipsillä, 3kpl x 10cm kahdella klipsillä ja 2kpl x 4cm yhdellä klipsillä.

Älkää hämääntykö värierosta :D niskahiusten tyvi on mulla aika tumma, heh!

Pidennys kiinnitetään hieman tupeerattuun hiusten tyveen jakaus jakaukselta. Pidennysten asetteluun vaikuttaa se, millaisen kampauksen aikoo tehdä.

Pitkät hiukset ja hattu, niin kiva yhdistelmä :3

Tässä vielä muutamat pidennysten hoito-oppaasta (B'long) pomitut vinkit:

♥ Käytä aina muotoillessa lämpösuojaa
♥ Käytä pidennysten pesuun niille sopivia tuotteita (joita löytyy esimerkiksi TÄÄLTÄ)
♥ Käytä harjaamiseen luonnonharjasharjaa tai aukikampausharjaa
♥ Harjaa aina latvasta aloittaen. Selvitä hiukset ennen pesua.
♥ ÄLÄ KÄYTÄ PIDENNYKSIIN
   - Rakennepaikkaavia shampoita ja -hoitoaineita
   - tuuheuttavia tuotteita
   - syväpuhdistavia tuotteita
   - voimakkaasti alkoholipitoisia tuotteita


Kesän aikana aion opetella kampauksia klipsien kanssa, niitä siis luultavasti luvassa blogissa myös :)

Yhteistyössä IdHAIR

8 kommenttia:

 1. Oiettä mitkä hiukset ♥_♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. niin upeet hiukset sulla Annii! tosi hienosti sulautuu nuo pidennykset sinun omiin hiuksiin lopputuloksessa, ei kyllä osais arvata että on klipsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! ♥♥ Joo kävi kyllä hyvä tuuri kun löyty noin sopiva väri! :)

   Poista
 3. Onpas kivat :) Hyvin sulautuu klipsit omaan hiukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! ♥ Jep mahtavaa kun löyty noin loistava sävy! :)

   Poista
 4. Voi miten upeat! Sopii sulle sen verran hyvin, postauksen avatessani katsoin vain että ompas sulla hiukset kasvanu :-D en siis ollenkaan ajatellut ettei olisi omaa!

  Hei, kysäsen tässä samalla sulta kun en oo vielä jaksanu persettäni nostaa ja mennä kaupan tädeiltä kysymään, mutta siis kun mulla on luonnostaan tosi karkeat hiukset ja ne menee niiiin helposti takkuun ja sotkuun ja argh saan olla päivittäin selvittelemässä niitä. Nii onko keksitty jotain tuotetta (pois lukien hoitoaineet) joka tekis hiuksista sileämmät ja tietkö sellaset ömh liukuvat :-D kampauksia näihin kyllä voi tehdä vallanmainiosti ilman suolasuihkeita sun muita, jos jotain positiivista pitäisi löytää X-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Susanna! :3 ♥ Hahaa hyvä tietää et noi sujahtaa omien hiusten joukkoon noin huomaamattomasti ;) Hyvän ja hoitavan hoitoaineen lisäksi vois kokeilla jotain hiuksiin jätettäviä hoitoaineita/hoitosuihkeita ja jos oikeen karheelta tuntuu vielä niittenkin jälkeen niin lisäksi vielä hiusöljy siihen kaveriksi! :) Näillä pitäis tulla mukavasti pehmeyttä ja sileyttä :3

   Poista