5/01/2015

VAPPU & TIVOLI

Heipähei ja hauskaa vappua! Eilen juhlittiin vappua perinteisesti keskustassa ulkona kavereitten kanssa ja tänään järkättiin Artturin kanssa pieni vappulounas arskan äidille ja pikkusiskolle Julialle. Tarjolla oli perus vappuruokaa ja simaa. Ja Maaailman söpöinpiä minibanaaneja!! Mun sydän meinas sulaa kaupassa kun näin noi, en kestä miten söpöjä :D Lounaan jälkeen suunnattiinkin Suomen tivoliin, missä oon käyny viimeks hmmm 6 vuotta sitten?

Pelotti ihan sairaasti mennä ihan pieniinkin laitteisiin, mietin kuinka ihmeessä sitä meni joskus 12-vuotiaana kaiken maailman pyörityksiin pelkäämättä ja saamatta pahaa oloa?? :D

Kummitusjunan jälkeisiä fiiliksiä

Tivolireissuhan ei olisi mitään ilmaan hattaraa! Ensimmäistä kertaa osasin syödä sen sotkematta naamaa ja käsiä, haha.

Kuinkans teidän vappu sujui ja liittyikö siihen kenties joitakin jokavuotisia perinteitä?

6 kommenttia:

 1. Ihania tivolikuvia!:) Mun vappu kului rauhallisissa tunnelmissa kaveriporukan kanssa grillaillessa ja iltaa viettäessä, enkä kyllä muuta olisi kaivannutkaan :))

  VastaaPoista
 2. Haha nää on ihan parhaita kuvia!! Niin hyvä fiilis tulee katsoessa<3 Ja mäkin haluun tivoliiiiiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihana kuulla! :D <3 Tule tänne niin mennään!! ;)

   Poista
 3. Kivoja kuvia. Mietin ihan vasta samaa, että miten sitä oikeesti vain muutama vuosi sitten pysty menee mihin tahansa laitteeseen ja nyt tulee helposti paha olo :D Ihan perus vappu. Oltiin vaan kotona ja illalla katottiin suomipeliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä! :D Mää en ees tiiä tulisko paha olo mut pelkään että tulee nii en uskalla mennä xD Kuulostaa kivalta :) Monet kattokin tota peliä! Itellä meni ihan ohi, hupsiis :D

   Poista