6/03/2015

GLITTERIN BLOGGAAJAILTA

Eilen vietettiin Jyväskylän Glitterin ensimmäistä bloggaajailtaa. Oli tosi kivaa että kerrankin omassa kotikaupungissa järjestetään jotain tapahtumaa, koska tuntuu että useimma tämänkaltaiset tapahtumat painottuu pääkaupunkiseudulle tai muihin isoihin kaupunkeihin, eli jee hyvä Glitteri Jyväskylä! :) Aveciksi otin pikkusiskoni Ellin ja kiitos hänelle muutamista valokuvista!

Tästä astetta näyttävämmät arskat vaikkapa juhannukseksi :D

Illan aikana katseltiin koruja ja muita kivoja juttuja, shoppailtiin, syötiin ja juteltiin ja saatiin kaikki kivat pikakampaukset.

Kukat hiuksissa on tän kesän juttu ja näyttävä kukkapanta on kiva ja helppo asuste esimerkiksi festareille :) Glitterin hiusoppaasta löytyy paljon kivoja kampausvinkkejä ja ohjeita erilaisten kampaustarvikkeiden käyttöön!

Iso kiitos vielä Glitterille illan järjestämisestä, oli kivaa!

4 kommenttia:

 1. Mun on ehkä vihdoin tänä vuonna hommattava tuollainen kukkapanta, se näyttää niin ihanan kesäiseltä! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli hiljattain myös bloggaajamiitti Glitterin VIP-illlan merkeissä. Ihan huippu ilta ja ehdottomasti haluan uudelleenkin, kesää vasten tää oli paras mahdollinen. Oon niin hulluna näihin hisukoruihin ja kukkapantoihin että niitä kyllä lähti matkaan silloin tuolta:) Kuvista huokuu kyllä mahtava ja rento meininki. ♥ Kauniita neitosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten kivaa! :) Joo mä kanssa!! Noilla saa niin helposti ja nopeesti kivan kampauksen :) Voii kiitoksia :3 ♥

   Poista