6/20/2015

JUHANNUS

Vietettiin juhannus perinteisen mökkeilyn sijaan vanhempieni luona. Onneks ne asuu kuitenkin sen verran kaukana kaupungista, että sai olla sopivan lähellä luontoa ja kokkoakin päästiin järvenrantaan osan porukan kanssa katsomaan :) Kokonasuudessaan juhlameiningit oli aika perinteiset ja tuli yksi saunavastakin iskän kanssa tehtyä! Illan aikana tuli otettua myös hirmuisesti kuvia upeasta kesäisestä luonnosta, mikä on nyt parhaimmillan. Kiitos kaikille mukana juhlineille

17 kommenttia:

 1. jee löysitkö tollaset valkoset sandaalit? :-) näyttää tosi kivoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain vinkin kaverilta melkein heti kun olin viime postauksessa mietiskelly mistä ne löytyy niin Anttilasta lähti ne mukaan hyvään hintaan! :D Kiitti paljon! :)

   Poista
 2. Moikka! Opiskelen parturi-kampaajaksi ja ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, että millä tavoin huomasit allergisoituneesi/yliherkistyneesi? Mitä oireita sinulla oli ja miten hoidit niitä? Itselläni ei ole ilmennyt mitään, mutta en ole päässyt kysymään keneltäkään aiheesta mitään. Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Atooppinen ihottuma käsissä alkoi oireilemaan sitä enemmän mitä enemmän hiushommia tehtiin, etenkin värjäyksiä tehdessä koska hanskat aiheutti kutinaa. Silloin sain käyttöön lateks hanskat, joiden piti olla paremmat käsille mutta hupsista mullahan todettiinkin allergia lateksille... :D Puuteroimattomat vinyylihanskat ja nitriilihanskat sopi paremmin ja käytin niitä aina värjäysten lisäksi ihan perus hiustenpesujen yhteydessä. Atooppisen ihottuman hoitoon sain kaikenlaisia käsirasvoja. Allergioita millekään tietylle kemikaalille ei löytynyt mutta jotkin voimakkaat hajusteet esim. hiuslakoissa aiheuttivat pahaa oloa ja joskus henkeä ahisti, niin koitin sitten valita mahdollisimman usein hajusteettomat tuotteet :) Toivotaan ettet joudu kohtaamaan tällaisia allergioita ja muita ikäviä juttuja opiskelujen/työelämän aikana! <3 Hiusten kanssa työskentely on mukavaa :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Harmillista, että sinulle kävi noin. Blogisi perusteella sinulla on niin paljon lahjoja alalle. Teet niin upeita kampauksia. Toisaalta onhan sinulla loppuelämäksi parturi-kampaajan taidot hyppysissä :) Hyvää loppukesää sinulle!

   Poista
  3. Oi kuinka kiva kuulla :') ♥ Jep totta, vaikka näin kävikin niin jollain tapaa noista taidoista hyötyy varmasti tulevaisuudessa! :) Kiitos ja oikein hyvää kesää myös sinulle :)

   Poista
 3. Ihania fiiliskuvia! :--) Saanko udella, missä tuollainen kivannäköinen silta oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elsa! ♥ :) Vihtavuoresta löytyy ja tolla paikalla oli joku tietty nimikin mut äää en milllään muista!! :D Laitan huomenna viestii kaverille ja kysyn mikä se oli ja kerron sitten tähän kommentin perään! :)

   Poista
  2. Mansikkaniemi oli paikan nimi :) !

   Poista