6/09/2015

JUHLIEN PELASTAJAT

Olen mukana Vermanin yhteistyökampanjassa ja tässä postauksessa esittelen muutamat kivat tuotteet, jotka nappasin mukaani Vermanin pisteeltä Inspiration day - tapahtumassa. Kesä on juhlien aikaa ja jokaisen juhlapäivän haluaa olevan ikimuistoinen, eikä antaa pienien vaivojen häiritä.

Juhlissa kun juhlissa on yleensä tarjolla mitä ihanimpia herkkuja ja tottakai (ainakin minä) jokaista haluaa maistaa. Seurauksena saattaa olla epämiellyttävä turvotus ja kipeä vatsa. Tähän vaivaan helpotus löytyy ennen juhlaruokien syömistä nautittava NOGASIN GO , joka ehkäisee ikäviä ruuansulatus- sekä ilmavaivoja. Mulla tää on vienyt pois myös semmosen ällötysolon mikä iskee usein liian tuhtien ruokien jälkeen :D

Laktoosi-intoleranssista kärsivät saavat taas helpotusta LACTRASE -laktaasentsyymistä, eikä siis tarvitse käyttää aikaa pohtiakseen mitä uskaltaa syödä. Tästä tulee olemaan mulle iso apu kesällä jätskien kanssa kun ei tartte olla aina ettimässä laktoositonta vaihtoehtoa tai sitten valmistautua kärsimään mahavaivoista!

MELAREST melatoniinivalmiste auttaa nukahtamaan ja sopii hyvin esimerkiksi aikaerorasituksesta toipumisen avuksi. Toimii myös kivasti siinä tilanteessa jos juhliminen on pistänyt unirytmin ihan sekaisin... :D

"Oliks tässä laktoosia? Ei haittaa. Turvottaako? Tuskinpa!"

Inhottavat hiertymät voit unohtaa WONDERM - rakkolaastarien avulla. Joustava ja ihonvärinen laastari sopii rakkojen ehkäisyyn ja hoitoon. Näille tuli tarvetta Indiedaysin gaalassa, kun lempparikorkkarini alkoivatkin yhdessä sukkiksien kanssa hiertää ärsyttävästi päkiöitä. Nopeasti sujautin laastarit molempiin jalkoihin vessassa ja sain juhlia loppuillan rauhassa kivutta!

"Nää kulkee myös kätevästi mukana!"

Kaikki tuotteet ovat saatavilla apteekista. Lisätietoja jokaisesta tuotteesta löydät tuotteen nimen kohdalla olevista linkeistä.

Mukavia juhlia kaikille! 

Yhteistyössä Verman ja Indiedays

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti