6/08/2015

KUKKIA HIUKSISSA

Kukat, varmaan yks kesän ihanimmista jutuista niin luonnossa kuin hiuksissakin! Kaupat on tällä hetkellä täynnä kukkapantoja, -seppeleitä ja -pinnejä, joilla voi helposti loihtia näyttäviä kampauksia! Kukkakoristeet on mahtava valinta vaikkapa festareille, koska upea kampaus syntyy jopa pelkällä koristeella eikä kihartimen puutetta tarvitse stressata. Kokosin tähän sekä uusia että vanhempia kukkakampausideoita.

Ensimmäisenä upeat kukkapannat, jotka sain mukaani Glitterin bloggaajaillasta (kiitos ). Panta sopii niin kihariin kuin suoriin hiuksiin ja tekee hiuksista todella näyttävät!

Malli: Emppu (alempi kuva)

Letit saa kivasti koristeltua joko luonnonkukilla tai kukkapinneillä. Tutorial ylempään lettiin TÄÄLLÄ

Malli: Elli

Jos pinnit ei miellytä, niin kivana koristeena letin päässä toimii kukkaponnari! Tutorial kalanruotolettiin TÄÄLLÄ

Kukkapinnit tuovat kivan lisän moniosaisiin kampauksiin ja niillä voi peittää hyvin esim. lettien kiinnityskohdat. Tutorial boheemiin kiharakampaukseen TÄÄLLÄ

Malli: Juulia

Nutturaan saan lisää kokoa ja hauskoja yksityiskohtia kun koristelee sen erilaisilla ja erikokoisilla kukkapinneillä.

10 kommenttia:

 1. Mun on kyllä varmaan pakko hankkia kukkapanta tänä kesänä, näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kampauksia (ja kukkia). Olisi muuten kiva nähdä postaus sun päivittäisistä hiusrutiineista, eli miten esim. pesun jälkeen muotoilet hiukset arkena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) ♥ Heii kiva idea kiitti ehdotuksesta! Voisin tuollaisen postauksen vaikka tässä kesän aikana toteuttaa :)

   Poista
 3. Siis niin upeita! Muistin just, että mulla taitaakin olla jossain laatikossa viime kesäinen kukkapanta.. Pitää varmaan kaivaa se esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! ♥ Oi joo heti kukkapanta käyttöön siis! ;)

   Poista
 4. Oih mikä kukkaistytsy siellä <3

  VastaaPoista
 5. Sulla on vaan niin ihana blogi, ihania kampauksia ja asuja! Tämänkin postauksen kampaukset on vain niin upeita, omana suosikkina varsinkin tuo toka vipa :'D

  Mutta hei! Mulla on tällainen omalla värillä varustettu, aika paksu keskipitkä tukka, joka on kuitenkin tosi liukas ja välillä helposti rasvoittuva. Osaisitko sanoa, minkälaiset shampoot ja hoitoaineet olisi sopivia mun tukalle? :D Kiitos jo etukäteen jos sulta jotain infoa irtoais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitoksia paljon Anni! :) ♥ Hmm voisin kertomasi perusteella suositella joko rasvoittuvien hiusten tuotteita tai sitten perus kosteuttavia, tai vaikka niinkin että shampoo rasvoittuville hiuksille/hiuspohjalle ja sitten sen kaveriksi kosteuttava hoitoaine :) Syväpuhdistava shampoo on myös hyvä (melkeinpä ihan kaikille hiustyypeille) käytettäväksi kerran viikossa tai kahdessa, poistaa hyvin muotoilutuotejäämät ja muut epäpuhtaudet! Toivottavasti näistä oli apua :3

   Poista