6/24/2015

UUDET KOSMETIIKKASUOSIKIT

NIVEA 3-IN-1 MICELLAR CLEANSING WATER
Tää on niin niin pelastajatuote, kun ei jaksa alkaa hinkkaamaan meikkejä pois naamalta iltamyöhään! Misellivesi lupaa poistaa meikin ja muun lian hellävaraisesti ja sen se myös tekee. Tuote on myös hajusteeton mikä on musta tosi loistava juttu. Tällä on myös helppo korjailla pieniä meikkivirheitä, esim yli lipsahtanutta huulipunaa, kun kastelee vanulapun/vanupuikon tolla. Käytän tätä myös nykyään kasvoveden tilalla suihkun jälkeen ja aamuisin. Puhdistaa tosi hyvin eikä jätä iholle kiristävää tunnetta.


YVES ROCHER COCONUT HAJUVESI
Rakastan kookoksen tuoksua ja löysin tän pikkuisen hajuveden yvesin alennusmyynneistä. Ihana kesätuoksu, joka kulkee kätevästi mukana! Eikä oo ainakaan mun mielestä liian tunkkainen ja tuhti vaan just sopivan vahva.

KORRES WILD ROSE CREAM
Pääsin työssäoppimisjaksolla Korresin koulutukseen ja sain sieltä mukaani pienet testerit kasvovoiteesta. En ole aikaisemmin paljoakaan luonnonkosmetiikkaa testaillut mut tää on kyllä loistava! Kosteuttaa just sopivasti muttei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Eli tosi hyvä ja sopivan kevyt voide kesäksi.

YVER ROCHER ENSOLEILLANT ITSERUSKETTAVA VOIDE KASVOILLE
Ja koska aurinkoa ei olla päästy vielä kunnolla ottamaan, ensiapuna kalpeille kasvoille toimii tämä itseruskettava. Rusketus on sopivan kevyt ja luonnollinen, ei oranssi.

4 kommenttia:

 1. Just tänään ostin tota misellivettä ja innolla odotan että pääsen sitä kunnolla testailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä toi on kyl ihan parasta! :)

   Poista
 2. En oo kokeillu mitään noista, mutta kiva päästä tutustumaan niihin tällä tavalla! :) Vois kokeilla ainakin tota itseruskettavaa kun olen toimistolla kesätöissä. On se aina plussa jos ei oo oransii heh :D

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä oli hyötyä! :) Juu mulla toi on kyl toiminut hyvin enkä oo kokenut sitä ikävää "porkkanaefektiä" :D hehe

   Poista