7/01/2015

ARKIPÄIVÄN HIUSRUTIINIT

Multa toivottiin postausta arkipäivän hiusrutiineista ja tässä tämä tulee! :) Muutamia juttuja pesu- ja muotoilutuotteista mitkä on joka/jokatoinen päivä käytössä. Tuo ylläoleva kuva löytyi flickrin kätköistä, sen tarkoituksena oli päätyä kampauspostaukseen mitä en saanut ikinä aikaiseksi, mutta tossa esimerkkinä yksi arkikampaus johon olen tällä hetkellä tykästynyt :)

Shampoona tällä hetkellä on Four reasonin tuuheuttava shampoo ja hoitoaineena Keunen so pure kosteuttava hoitoaine. Hiukset on (latvaa lukuunottamatta) tällä hetkellä erittäin hyvässä kunnossa joten kovin hoitavaan shampooseen ei ole tarvetta. Tykkään vaihdella shampoota ja hoitsikkaa aina uuteen merkkiin edellisen loputtua joten näissä ei oo mitään sellasta niinsanottua luottotuotetta. Hiukset pesen arkisin usein iltaisin koska ei mitään mahiksia että jaksaisin nousta aamulla aikaisin suihkuun. Lomalla pesen hiukset vähän millon huvittaa :D


Oon usein tosi kärsimätön enkä jaksa odottaa hiusten kuivumista, joten fööni on kovassa käytössä. Styling fluidia ja/tai heat styleria tulee käytettyä föönauksen alle riippuen siitä meinaanko vielä tehdä kiharaa vai jätänkö suoraksi :) Hiuksiin jätettävinä hoitoina käytän öljyä ja kosteussuihketta.


Kampaajakavereiden kesken jo vitsiksi muodostunut pieni, suloinen ja ikivanha hiustenkuivaajani! Toimii edelleen oikein mainiosti :D

Rakkaimmat donitsini, jotka on melkein joka päivä aina jossain vaiheessa käytössä Voitin nää viime syksynä Millan blogin arvonnassa ja siitä lähtien oon ollu ihan koukussa hiusdonitseihin. Joskus kun aamulla herätessä odottaa hiuksissa jokasuuntaan sojottava pörrökasa, nopea apu löytyy ghd muotoiluraudasta.

Nykyään otan aika rennosti hiusten kanssa enkä (arkisin) tee kummoisia muotoiluja ja kampauksia. Juhliin on tietty sitten kiva laittautua oikein kunnossa ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla hiustenhoidostasi! :) Mullakin tuuheuttava shampoo myös on käytössä silloin tällöin kun tukka on aika hyväkuntoinen käsittelemätön. Kuivattaako aurinko tai vaalentaako se värjäämättömiä hiuksia muuten kesällä? Naamiot varmaan tarpeen? Mitenkä UV-suoja tuotteet auttavat tähän varsinkaan jos hiuksia ei ole värjätty? Itsellä tuntuu ainakin kuivavan ja vaalenevan vaikka käytän uv-suojan sisältäviä tuotteita.. Kesän jälkeen kuivat latvat hyvä varmaan tasata ainakin oma kampaaja sanoin niin. Jostain luin muuten että sitruunalla ja auringolla voisi vaalentaa hiuksia siten että sitruunaa hiuksiin ja sitten aurinkoon pariksi tunniksi. :D En tiedä uskaltaisinko taitaa olla aika huonoksi hiuksille!? Oletko tietoinen tästä mitä siinä tapahtuu hiuksille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aurinko kuivattaa ja vaalentaa myös jonkin verran hiuksista ja niiden väristä riippuen :) Naamiot on hyvä apu kuiville hiuksille. Uv-suojatuotteiden pitäis suojata hiuksia uv-säteilyltä mutta tuohon en valitettavasti osaa vastata että kuinka hyvin :/ riippuu varmaa paljon tuotteesta. Latvat on hyvä tasata silloin kun itsestä tuntuu siltä ja latvat kuivilta :) Sitruuna + aurinko tosiaan vaalentaa hiusta ja samalla kuivattaa, mutta riippuu hiusten nykyisestä kunnosta kuinka paljon. Valitettavasti en nyt muista tuota reaktioa mitä siinä tapahtuu :/

      Poista