8/23/2015

KUN AIKA EI RIITÄ

Heipsan tyypit! Mulla on ollu huikee ja kaiken kivan tekemisen täyteinen kesä. Tuntuu että asioita on tapahtunut vähintäänkin tuplasti enemmän kuin viime kesänä ja oon siitä todella iloinen, kun oon päässyt kokemaan paljon kaikkea uutta ja upeaa! Valitettavasti se on aina vähän niin, kun jollain elämän osa-alueella tapahtuu paljon, se syö aikaa toiselta alueelta, ja tänä kesänä se on ollut blogi.

Oon kirjottanut, kuvannut, kommentoinut ja lukenut paljon vähemmän. Tehny postauksia kiireellä ja se ei tunnu oikeelta eikä hyvältä. Kesäloman viimeinen viikko pyörähtää kohta käyntiin ja vielä on paljon tehtävää ja hoidettavia asioita ennen koulun alkua, joten vieläkään ei ole aikaa tehdä blogijuttuja niin kuin haluaisin. Aattelin siis että parempi pitää pieni breikki kuin tehdä mitään hutastua ja sekavaa juttua johon ei jaksa panostaa. Ja kokonaan tätä hommaa en kyllä meinaa lopettaa, sen verran tästä kuitenkin pidän!

Nyt siis nauttimaan kesän ja loman vikoista hetkistä ja odottamaan (jännittämään :D) koulun alkua! Palailen sitten takaisin uudella innostuksella ja kivojen ideoiden kera :) Mukavaa alkavaa viikkoa ja nauttikaahan Auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti