8/04/2015

UUSI AIKA ALKAA

Mulla on ollu vahva tunne siitä, että tänä syksynä alkaa uusi aikakausi. Jännittäviä, positiivia muutoksia, jotain uutta. Syksy on tunnetusti uusien alkujen aikaa, ja mulla se tarkoittaa pääasiassa opiskelujen alottamista yliopistossa. Hyppäämistä täysin uuteen ja tuntemattomaan, en malta millään odottaa. Mietiskelin muutamia toiveita tälle uudelle aikakaudelle ja syksylle ja toivon siis että...

... Sopeudun hyvin uuteen kouluun ja pärjään miesvaltaisena pidetyllä alalla :D

... Opin pitämään huolta omasta hyvinvoinnista. Teen oikeesti niitä fysioterapeutin määrämiä niskajumppajuttuja, kiinnitän huomiota miten tietokoneella istun, syön säännöllisesti ja terveellisesti, muistan nukkua kunno yöunet ja tietenkin liikkua sopivasti.

... ja osaisin pitää kiinni noista edellämainituista

... Kokeilen rohkeasti jotain uutta. Oli se sitten uusi harrastus, opiskeluun liittyvä juttu tai vaikkapa jokin erikoinen vaate.

... Löydän taas mulle ominaisen tavan tehdä/kirjoittaa tätä blogia. Tää on varmaan ns "ikuinen ongelma" mun kohdalla hahah :D Siis tehä sillai että tää homma tuntuu kivalta ja omalta eikä siltä että yritän jotain joka ei edes kiinnosta tai lokeroida tätä blogia johonkin.

... Hankkia mahdollisimman paljon vaatteita kirpparilta, aina kun uusien riepujen tarve iskee. Myydä omia vanhoja vaatteita ja muutenkin pistää itselle turhaa tavaraa kiertoon.

... Oppia sanomaan ei sillon kun en jaksa lähtee johonkin ja löhötä hyvällä omatunnolla kotona.

... Viimeisin, tuhanteen kertaan sanottu ja toivottu ja kulutettu ; opin iloitsemaan pienistä jutuista ja elämään hetkessä.


Kiitokset kuvista Lindalle

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! Mulla starttaa myös ihan uusi aikakausi, kun aloitan opinnot uudessa koulussa ja opiskelen ihan oikeaa ammattia. Kivaa syksyä sulle Anni :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi! :) Oi kuinka kiva! Mukavaa koulun alkua ja hyvää syksyä sinullekin ♥ :)

   Poista
 2. Hyviä pointteja, mäkin voisin yrittää näistä muutamaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Mietin itsekin tuota ensimmäistä toivettasi, kun aloitin tietotekniikan opinnot vuosi sitten jyulla :) loppujen lopuksi sitä miesvaltaisuutta ei tule edes ajatelleeksi, kun on tutustunut muihin ja saanut kavereita! Opinnoissa pärjää varmasti kuka tahansa motivoitunut opiskelija. Itsekin aloitin opintoni lähes nollatason tiedoilla ja niin vaan sitä sai kurssit suoritettua mallikkaasti, kun vain jaksoi käyttää tarpeeksi aikaa tehtävientekoon ja rohkeni kysyä apua :) mukavaa loppukesää ja tsemppiä opiskeluihin!

  - Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi että kuinka mahtavaa ja rohkaisevaa kuulla kokemuksia tietotekniikalla opiskelusta!! Kiitos paljon tästä! :) Mukavaa loppukesää myös sulle :)

   Poista