9/17/2015

FARKKUTAKIN TUUNAUS

Edellisessä postauksessa höpöttelin vaatteista ja virheostoksista, ja yläpuolella on yksi näistä virheistä uudessa muodossaan. Ostin kirpparilta farkkutakin ja vasta kotona kun tarkemmin peilin edessä sitä mallailin, tajusin että hihathan on ihan himskatin kireen oloset eikä yhtään mun tyyliset. Onneksi bongasin ihanasta TytDIY - blogista TÄMÄN postauksen, missä on ohjet farkkutakin tuunaukseen ja innostuin antamaan tälle virheostokselle uuden mahdollisuuden!

Kaapin perältä löytyi vielä se melkein kymmenen vuotta vanha miesten huppari (eli yläasteaikojen hienoin muoti-ilmiö tytöillä)  ja siitä sai tiukkistakki uudet hihat ja hupun.

Koitan yrittää tuunailla mahdollisimman paljon myös muita vaatteita, jotka eivät menneet kaupaksi kirppiksellä tai ovat muuten jollain tavalla epäsopivia. Jos teillä tulee mieleen jotain huikeita tuunausideoita mille tahansa vaatteille, jakakaa ideanne/linkatkaa tuunausvinkit kommenttiboksiin! :)

Kuvat (ulkona) : Juulia / Diamonds and pearls

18 kommenttia:

 1. Uu ihana farkkutakkihuppari! ^_^ Pitää kattoa jos itekin sais joululomalla tuunattua porukoiden luona lojuvasta farkkutakista jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) <3 Nonnii siitä kivaa puuhaa joululomalle ;) tuunailu on parasta!

   Poista
 2. Eikää kuin ihana :33

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Täytyypä kokeilla! Itse olen nimittäin myös mietiskellyt jonkinlaista farkkutakin tuunausta, ja nyt löytyi kyllä aika mahtava idea :)

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! :) Nyt eikun tuunaileen vaan ;)

   Poista
 4. Älyttömän kiva! Tommonen ois niin kiva joskus tuunailla :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava idea! Ostin ite tässä hetki sitten hartoista isokokoisen farkkutakin vain kolmella eurolla. Mitä luulet vaikuttaako hartioiden koko tähän tuunaukseen? Olis kyllä siisti!!

  http://dreamerprofessional.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hmm veikkaan et jos löytyy vaan hihat jotka on suunnilleen saman kokoset kun nuo hihanreijät mitkä farkkutakkiin jää niin ei hätää! :)

   Poista