9/02/2015

LONGBOB KAMPAUKSIA

Longbob, pitkä polkka, tuo tämän hetken yksi suosituimmista hiusmalleista. Moni on kuluneen vuoden aikana lyhentänyt pitkät kutrinsa olkapäämittaan, ja kun enää ei hiukset ehkä riitäkään niihin ihan samoihin kampauksiin kuin ennen, niin mietitään että mitäs nyt. Tähän mittaan löytyy kuitenkin monta oikein kivaa kampausta, joista esittelen tässä muutaman :)

Rennot laineet saavat hiukset näyttämään "huolitellun huolettomilta" ja tuovat mukavasti tuuheutta! Toimii kivasti myös puoliksi kiinnitettynä. Ohje lainekiharoihin löytyy TÄÄLTÄ

Tällä mitalla onnistuu myös kiinnitettävät kampaukset. Juhlava, tuuhea kiharakampaus syntyy helposti tekemällä ensin tiukat kiharat kiharrinpuikolla, ja sitten asettelemalla ne toispuoleiseksi pinnien avulla.

Tässä kävi pieni moka kun nuo takana olevat korkkiruuvikikkurat meni läsähtämään huonoon aikaan :D mutta hauskan, retrohenkisen kampauksen saa longbobista tuuheallla korkkiruuvikiharapilvellä ja huivilla.

Kuinka moni muu on vaihtanut pitkät hiukset pitkään tai lyhyeen polkkaan tässä lähiaikoina? :)

10 kommenttia:

 1. Mä leikkelen aina silloin tällöin itelleni tuon polkan kakshaaraisten kanssa taistellessa :) Tosi kivoja vinkkejä sulla. Ite harvemmin teen muuta ku kiharapehkon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl paras tapa päästä kakshaarasista eroon, kyllä tuntuu latvat hyvältä leikkuun jälkeen aii että :) Kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Oikein kivoja kampauksia :) Mä tykkään erityisesti tuosta donitsinutturasta. Tosi söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista
 3. Mä aina välillä leikittelen ajatuksella longbobista, mutta kyllä tää pitkä vaan on enemmän mun juttu :) Sitä paitsi mulla on sen verran luonnonkiharaa, että vetäisi varmaan lähemmäs afroa jos lyhyeksi leikkaisin:D No ei nyt ehkä ihan kuitenkaan, mutta kyllä tätä tukkaa saisi enemmän "laittaa" jos päättäisin lyhyemmäksi vetäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voii söpö :D <3 Se on kyllä totta että luonnonkihara näkyy helpommin lyhyissä hiuksissa. sulla on kyllä niin niin upeen pitkät hiukset että vau! <3 Niitä ei heti varmaan raaskikaan leikata ;)

   Poista
 4. Mulla on vielä aavistuksen lyhyemmät hiukset kuin sinulla, mutta nämä kaikki silti toimis mullakin! Täytyisi vaan päästä kampaajalle hiukan ohentamaan tuota niskaa, alkaa käydä todella paksuksi. Kasvatus on hyvässä vauhdissa kyllä! Noi laineet ois kyllä mun juttu, aamuisin vaan ei meinaa aina jaksaa kun aikaa hiusten laittoon on yleensä se max 10min jos äärimmilleen vetää.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee kiva kuulla! :) Heh totta noiden laineiden laittoon menee kyllä sen verran aikaa että arkiaamuna ei oikeen kerkee :D Ne on silti kans mun lempparit! :)

   Poista
 5. Sulla on niin ihanat hiukset! Mä salaa haaveilen itsellenikin long bobista, mutta sitten kuitenkaan en raaski leikata näin pitkää tukkaa.. :D Ehkä joskus! Tosi kauniita kuvia, nuo ensimmäiset laineet ja pampula on maailman ihanimmat!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marianne! :) <3 Jos houkuttaa niin rohkeesti vaan lyhyemmäksi ;) sieltä se kasvaa pitkäks takasin nopeammin kun huomaatkaan! :)

   Poista