10/27/2015

KIHARANUTTURA VALKIN AVULLA

Tein viime keväänä pitkiin hiuksiini kiharanutturatutorialin ilman erillistä valkkia ja yhteen postaukseen sain kysymyksen, että miten tehdään samanlainen nuttura valkin kanssa. Lisäksi on tullut kysymyksiä, millaisia kampauksia voisi tehdä puolipitkiin hiuksiin, joten tässä vastaus molempiin! Kiva, boheemi kiharanuttura juhliin kuin juhliin :)1. Tee alimmaisista hiuksista pieni ponnari niskaan
2. Tee nuttura donitsivalkin avulla
3. Kiharra loput hiukset
4. Asettele kiharoita osio kerrallaan valkin päälle pinnien ja hengettömien avulla
5. Kun alimmat hiukset on aseteltu valkin päälle, tupeeraa takaraivolta hiusten tyveä, jos haluat kampaukseen kohotusta.
6. Asettele loput hiukset valkin päälle. Muista rennot otteet jotta kampauksesta tulee mahdollisimman ilmava :) Viimeistele hiuslakalla

6 kommenttia:

 1. vau mielettömän kaunis kampaus ! minun täytyisi hommata tuon tyylinen puikkokiharrin, sillä saa niin nättejä kiharoita aikaseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :) Kannattaa hommata joo tolla saa niin kivoja ja erilaisia kiharoita :) !

   Poista
 2. Kiitos, todella hyvä ohje! :) Tällaisia inspiraatio/tutorialpostauksia olenkin kaivannut, koska syksyllä on mukava kokeilla kaikkea uutta myös hiuksiin. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja helpon oloinen kampaus! Menee ehdottomasti testiin, voi tulla erikoisen näköinen tälläisellä punaisella tukalla! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Testailehan! Tulee varmasti upea :)

   Poista