10/20/2015

MIKSI PALASIN VAALEAAN?

Reilu vuoden täällä blogissa tuli tietyin väliajoin höpöteltyä oman värin kasvatusprojektista (postaukset aiheesta löytyvät TÄÄLTÄ). Viime kesänä homma oli oikeastaan jo valmis ja hiuksissa oli oma, ruskea sävy. Nyt sitten kuitenkin päätin palata tähän vaaleampaan lookiin jälleen uudestaan. Mutta miksi?

Kuva: Juulia

Ennen tätä oman värin kasvatushommaa mulla ei ollut aikoihin ollut täysin oma väriä päässä. En siis muistanut millaista on elää "luonnollisten" hiusten kanssa :D Yllätyksenä tuli esimerkiksi se, kuinka paljon haastavampaa kampaukset oli saada pysymään kun hius on niin liukas ja hyväkuntoinen. Muotoilutuotteista huolimatta juhliin laitetut kiharat tahtoivat alkaa suoristua illan aikana. Sai myös nähdä paljon vaivaa, että sai näistä liukkaista ja paksuista hiuksista vähän kuohkeammat ihan vaan arkiaamuinakin. Monesti tyydyinkin sitten johonkin puolinutturaan tai muuhun helppoon kiinniolevaan kampaukseen (tai hattuun) kun en jaksanut alkaa lättänöitä hiuksia laittamaan sen enempää.Lopulta hermo meni kunnolla pitkiin, tylsiin ja päätämyöten meneviin hiuksiin ja päätin että nyt lähtee. Pyysin hetki ennen yksiä juhlia Artturia leikkaamaan mulle longbobin ja olin kyllä oikein tyytyväinen herran suoritukseen! :D Aattelin että ehkä nyt alan tykkäämään näistä hiuksista kun pituus muuttui. No enpä kuitenkaan alkanut. Peiliin katsoessa fiilis oli edelleen tylsä.

Päätin että haluan vähän vaaleaa raitaa. Pidettiin kampaajakamujen kanssa hiustenlaittoiltaa ja Milla teki mulle hiukan vaaleaa raitaa. Tykkäsin lopputuloksesta todella paljon ja houkutus vielä vaaleampaan kasvoi entisestään. En malttanut odottaa seuraavaan kertaan että Milla tulee taas Jyväskylään ja menin hölmönä itse laittamaan raitoja ja kuten arvata saattaa ei mennyt ihan niinkun strömsössä :'D Seuraavana aamuna soitto Lumoon ja sainkin heti ajan seuraavalle perjantaille ja niin sain ihanan, sopivasti vaalean lopputuloksen!2014 alkupuolelta, näin vaaleaksi en ehkä enää halua

Vaikka monet kehuivat omaa väriäni ja oli se mustakin ihan kiva, mutta tärkeintä on kuitenkin että hiuksissa on juuri se väri, missä itse parhaiten viihtyy :) yhtä vaaleaksi en halua kuin viimeksi, mutta tämmöisestä raidoitetusta pidän kovasti!

P.s lähiaikoina tulossa kampaustutorialia puolipitkien hiusten nutturakampaukseen :)

6 kommenttia:

 1. Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, että oman tukan pitää olla sellainen, missä itse viihtyy! Mua välillä painostetaan leikkaamaan tukkaa lyhyemmäksi, mutta kun itse koen tämän pitkän mallin ehdottomasti enemmän omakseni en aio ainakaan vielä leikata. En tosin sano ei koskaan, sillä voi hyvinkin olla että joskus vielä lähtee pituudesta reippaastikin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep juuri näin, parhaiten viihtyy juuri siinä mikä omalta tuntuu :) Ja sun hiukset on kyllä niiiin upeet :3 <3

   Poista
 2. Älyttömän ihanat hiukset! Jos kiinnostaa niin käyppä tsekkaan niihin huippuja kampauksia!;)

  www.lettitytot.blogspot.fi

  VastaaPoista