10/15/2015

MITÄ SYKSY TOI TULLESSAAN?

Juulian kanssa kuvailemassa

Heipsun! Tulipas ikävä tänne kirjoittelua. Nyt kun on kaikki fuksiaiset sun muut alkukarkelot juhlittu, on aika palata siihen karuun todellisuuteen mitä se oikea opiskelu on. Yht äkkiä hommia rupeaakin kertymään enemmän ja enemmän, jolloin myös aika kuluu pitkälti niiden parissa ja vapaa-aika on tiukilla. Nyt tarvitaan sitä kuuluisaa ajankäytönhallintaa mistä on mulle toitoteltu varmaan jo yläasteikäisestä asti, mutta vasta tässä iässä sen oikeasti ymmärrän.


Syksyn värit kauneimmillaan

Tiesin jo että yliopisto tulee olemaan työlästä hommaa, mutta totuttelua se vielä vaatii muutaman välivuoden jälkeen. Ja vaikka harjotustöitä ja tehtäviä onkin melkoinen määrä, niin nautin uuden oppimisesta ja siitä tiedosta, että kokoajan se tavoiteltu päämäärä on lähempänä. Sitten kun isoimmat hommat on hoidettu pois alta, pääsen nauttimaan taas paremmin vapaa-ajasta ja esimerkiksi kirjoittelemaan tänne enemmän :) Instagramia koitan päivitellä silti vähän useammin ja mut sieltä löytää nimellä annnniu !

Paluu vaaleaan ♥ Oli ihanaa viettää päivä kampaamo Lumossa :)

Jotenkin iski kauhee ikävä hiuspostauksia! Jostain syystä mulla ei ollut yhtään inspistä kirjotella hiuksista tai tehdä mitään kampaustutorialeja kun oli vielä tummat hiukset. Tästä värinmuutoksesta ja syistä siihen voisinkin kirjoitella lähiaikoina... :)

Hyvää yötä ♥

6 kommenttia:

 1. Tälläiset lifestyle-postaukset on ihania, mukava kuulla mitä sinne ruudun taa kuuluu :) Ja hiuspostauksia kaivataan, olen täällä ihan helisemässä kun ei ole mitään mistä hakea hiusinspiraatiota :D Tai siis on, mutta sun tyyli laittaa hiuksia iskee muhun eniten :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tulipa hyvä fiilis tästä kommentista :3 kiitos! ♡ Mukava kuulla :) täytynee siis lähiaikoina alkaa näitä hiuspostauksia ja kampausjuttuja kehittelemään ;)

   Poista
 2. Vau miten kivan olonen blogi! Pakko liittyy lukijaksi. Ihania kuvia ja selkee ulkoasu! :)
  jaanajemiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mukava kuulla että tykkäät! Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Vitsit että sulle sopiiiiiiii tuo vaalee tukka oi että!! <3 PIAN NÄHDÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄ ÄÄÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ennii :3 <3 NIINPÄÄ IIK!!! :D <3

   Poista