11/04/2015

SYKSYN PARHAITA


Syksy alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin ja vuodenaika kääntyä talveksi (vaikka toi sää viestii kyllä ihan muuta :D) ja aloin mietiskellä että mites tää syksy on menny noi niinkun omasta mielestä. Tulin lopputulokseen että oikein hyvin! Listailin tähän vähän parhaita asioita mitä syksy 2015 on jättänyt mieleen ja mitkä on tuoneet mulle iloa.


Upeat kelit. Oon ollut todella ilonen että ollaan saatu nauttia hyvistä syyssäistä ja sadetta on nähty yllättävän vähän. Tää on melko huippu juttu myös näin pyöräilijän näkökulmasta, koska oon ehkä joutunut ainoastaan yhden kerran kastumaan koulumatkalla! Muuten on päässyt nauttimaan aika paljon tollasista ihanista maisemista kuten kuvassa. On niitä harmaitakin kelejä toki ollut mutta päälimmäisenä mieleen on jääneet nää kauniit.

Opiskelijaelämä. Tuntuu että tänä syksynä mulle aukes ihan uusi maailma. Oon ehkä löytänyt oman paikkani viimeinkin. On huippua oppia uutta vaikka välillä se vaatiikin himskatisti työtä ja aikaa mutta se työ palkitaan kuitenkin jossain vaiheessa! Lisäksi on löytynyt mukava opiskelijakaveriporukka jonka kaa meillä on kivaa myös vapaa-ajalla :)


Joensuun reissu ja blogisiskot. Tällä kertaa vietettiin viikonloppu EnninJuulian ja Lindan kanssa Ennillä :) Viikonloppu kului rennosti hengaillen ja hyvää ruokaa syöden.  Viikonloppu oli jotenkin todella rentouttava, aina ei tarvitse olla mitään ihmeellisempiä suunnitelmia. Tärkeintä on vaan yhdessä oleminen  

Yhdessä liikkuminen. Ollaan käyty nyt yliopiston telinesalilla vapaavuoroilla kavereiden kanssa yhdessä treenaamassa akrobatiaa ja hitusen ollaan cheerleadingtaitojakin kokeiltu ja opetettu muille :) Rakastan trampoliinilla hyppimistä ja muutenkin vähän tommosta liikuntaa minkä voi ottaa hullutellen eikä niin vakavasti ja samalla kunto kasvaa :D Oon nyt viimeistäänkin tajunnut että oon enemmänkin ryhmäliikkuja kuin yksinään salilla rehkivää tyyppiä, ja päätinkin että kun kuntosalisopimus loppuu niin se sitten loppuu siihen ja siirryn ryhmäliikuntatunneille + jatkan telinesalilla!


Uusi hiusväri. Eniten iloa tuova pinnallinen juttu on ehdottomasti hiusten vaalennus! Hiusväri vaikuttaa ainakin mulla paljon fiilikseen, joten on tärkeetä että on just sellaset hiukset mistä itse tykkää :)

Ihmiset. Oon ajatellut viimeiaikoina usein, kuinka paljon mun elämään kuuluu upeita tyyppejä. Oon niin kiitollinen teistä jokaisesta

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! <3 erityisesti toi järvikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! <3 Oli kyllä pysäyttävän upeet maisemat tuona iltana!! Juutuin vaan kuvailemaan tohon rantaan :D

   Poista
 2. Vau, ihan mieletön toi järvikuva! Ja muutenkin kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Luonto on kyllä kerrassaan ihmeellisen kaunis! <3

   Poista
 3. Mitä opiskelet Jyväskylässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa oon tietotekniikan opiskelija mutta vaihtamassa pääaineeksi mahdollisimman pian tietojärjestelmätieteen ja siksi teenkin tällä hetkellä pääaisiassa niitä opintoja :)

   Poista