1/25/2016

HEMMOTTELUHETKI KÄSILLE

Sunnuntaina muistin, että multa löytyy laatikon pohjalta avaamaton käsienkuorintavoide. Sain sen joskus äidiltä lahjaksi, mutta sillon mun kädet oli niin hirveässä kunnossa ettei mikään kuorinta ois tullut mieleenkään. Nyt kun oon päässyt pahimman ohi, pääsin viimeinkin kokeilemaan tota ja samalla pidin kunnon hemmotteluhetken pakkasen kuivattamille käsille! Rakastan ton kuorintavoiteen tuoksua yli kaiken ja aion kyllä hommata tuon tuoksuisen käsirasvan heti kun tulee mahdollisuus!

Kuorinnan jälkeen laiton käsivoiteen vaikuttamaan ja puuvillahanskat päälle. Noi hanskat on kätevät etenkin yöllä jos haluaa laittaa oikein tuhdin käsivoiteen vaikuttamaan eikä halua rasvaa ympäri lakanoita. Blogipikkujoulujen goodiebagista löytyi tällainen kiva pieni The body shopin käsivoide, jonka yllättävän voimakkaasta tuoksusta oon jo alkanut oppia pitämään :D Se on sopivan kosteuttava näin päiväsaikaan käytettäväksi, mutta yöksi kannattaa laittaa jotain vähän tujumpaa tavaraa.

Viimeistelynä testailin uusia joululomalla hankkimiani kynsilakkoja. Tykkään tuosta metallinhohtoisesta violetista paljon, mutta tää lakka tuntu kuivuvan todella hitaasti ja oli useamman tunninkin jälkeen vielä pehmean nihkeää... Tänään kuitenkin tuntu jo paremmalta :D

2 kommenttia:

 1. Pitäisi kyllä hommata tommoset puuvillahanskat, koska mulla se käsivoide aina leviää ympäri tyynyliinaa siinä vaiheessa kun meen nukkumaan! Nukun yleensä ainakin toinen käsi siellä tyynyn alla :D Mistäköhän noita hanskoja saa?
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voieii :D Kannattaa hommata, noi on tosi kätevät! Noita saa muistaakseni ihan tavallisista marketeista ja tavarataloista :)

   Poista