1/17/2016

PALUU KOTIIN & ARKEEN

Moikka taas pitkästä aikaa! Remontti on vihdoin ja viimein valmis ja päästiin perjantaina muuttamaan takaisin kotiin :) Evakossa ei tullut paljoa kuvailtua kameralla joten tällä kertaa kuvituksena muutama viimeviikkoinen kuva instasta.

Tykkään aivan mielettömästi meidän uudesta, valkoisesta kylppäristä! Iloisena yllärinä tuli myös uusi suihku ja hana :D Perjantai ja lauantai kuluikin suursiivouksen parissa, koska kämppä oli päässyt kivasti remonttipölyn uhriksi... Meinas kyllä suoraan sanottuna epätoivo iskeä kun niitä jälkiä siivoili mutta onneksi se on nyt takanapäin. Tänään oon laittanut sisustusta uuteen uskoon oikein urakalla, siitä kuulette erikseen myöhemmin! 

Opiskelut alkoi myös tällä viikolla ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä että omaa aikaa saattaa jäädä vähän enemmän kuin syksyllä, joten vois alkaa muistella taas miten sitä kameraa käytettiinkään, haha :D Vaikken mitään uudenvuoden lupauksia tehnytkään (enkä tule tekemäänkään) koitan tänä keväänä yrittää saada liikunnan luontevaksi osaksi arkea. Aloitinkin tän "haasteen" hommaamalla korkeakoululiikunnan tarran opiskelijakorttiinja koitan ees pari kertaa viikossa raahata itteni jollekin jumppatunnille ennen tai jälkeen luentojen >:D Mitäpä teidän alkuvuoteen kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Ois tosi kiva nähdä, miltä teidän kylppärissä nyt rempan jälkeen näyttää! :) Ja ei oo muuten mitään kamalampaa kuin remonttipölyn siivoaminen, sitä on joka puolella ja aina jostain tuntuu tulevan lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo pitääkin ottaa siitä vähän kuvia tänne!! :) Onneks muistin kuvata myös lähtötilanteen niin löytyy vertailukohde xD Jep niinpä... kauhulla odotan mistä seuraava pölypiilo löytyy :D

      Poista