1/19/2016

UUSIA HIUSTUOTTEITA

On aika esitellä muutamat uudet hiustuotteet mun purkkikokoelmassani. Näistä mistään mulla erityisemmin ole aiempia kokemuksia (paitsi töiden parissa välillä tavannut), mutta jokainen on ollut positiivinen yllätys!

Kerrankin löytyi hopeashampoo, joka oikeesti taittaa kunnolla pois keltaisuutta! Tätä Fudgen hopeashampoota joskus kampaamossa työskennellessä oon asiakkaille laittanut raidoituksen jälkeen, mutta jostain syystä jäi silloin ostamatta itselle vaikka hyvältä vaikuttikin. Vaikka shampoo on aika hintava (n.22 e) oli se silti hyvä sijoitus tehonsa vuoksi!

Sain Wellalta testiin vahvistavan uutuusseerumin*, joka osoittautui ihan kivaksi tuotteeksi. Tää on ensimmäinen hiuspohjaan laitettava tuote minkä omistan ja tulee etenkin näin talvella tarpeen koska pakkanen vaikuttaa myös sinne hiuspohjaan.

Koska vaalennuksen jälkeen hiukset on aina enemmän tai vähemmän kärsineet, tulee Cutrinin korjaava hoitoaine tarpeeseen. Tässä on myös mun mielestä jotenkin sellanen kiva ja nostalginen tuoksu, tuttu kenties jostain kotivärin hoitsikasta tai vastaavasta? :D Tai ainakin hyvin samankaltainen.

*saatu blogin kautta

P.s Tein tuonne blogin sivuun profiilikuvan alle pienen kyselyn teille, mistä aiheista tykkäätte lukea eniten tässä blogissa :) Laitoin vaihtoehtoihin niitä aiheita mistä täällä kirjoittelen/oon kirjoitellut ja vaihtoehtoja pystyy valitsemaan niin monta kuin haluaa! Kiitos jos viitsitte vastailla :3

4 kommenttia:

 1. Hei onko sulla mitään tiettyjä ainesosia, joita pyrit hiustenhoitotuotteissa välttämään? Ja ootko koskaan kokeillut mitään luonnonkosmetiikkamerkin shampoota ja hoitoainetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään en jää vähän harvemmalle tuotesisältöjen seuraaminen, mutta jos joku tulee ekana mieleen niin oon melkeinpä kokonaan luopunut markettituotteista koska usein oon saanut niistä raskaan tuntuiset hiukset :/ juu oon kokeillut! :) tässä linkki postaukseen missä esittelen luomushampoon ja hoitsikan http://apieceofinspiration-anni.blogspot.fi/2015/09/luomua-hiuksille.html?m=0 , tykkäsin kyllä noista paljon mutta sitten kun taas aloin vaalentamaan niin hiukset vaatikin hoitavampia tuotteita niin täytyi vaihtaa, mut muuten voisin kyllä suositella näitä! :)

   Poista
 2. Fudgen shampoota saa beautybaysta tosi edullisesti! :) olikohan 13e hintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vau!! Täytyykin kattella sieltä sitten kun purkki alkaa tyhjenee :) kiitti tiedosta!

   Poista